Moventia, en aquest espai de perfil de contractant, posa a la disposició dels proveïdors un formulari de petició de la informació de l'activitat contractual, publicada en el DOUE, que duu a terme Moventis i les seves empreses com a operador de serveis de transport de viatgers per carretera. 

Els plecs de condicions i la documentació complementària (inclosos els documents destinats a un diàleg competitiu i un sistema dinàmic d'adquisició) per participar en la licitació pública de subministrament, poden sol·licitar-se emplenant el següent formulari:

L'informem que MARFINA S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat d'atendre les seves consultes i sol·licituds, realitzar enquestes d'opinió, i enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, inclosos mitjans electrònics, podent ser aquestes comunicacions adaptades al meu perfil concret. Té dret a retirar les seves consentiments en qualsevol moment, a oposar-se a el tractament, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les dades, així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades comunicant-ho a l'adreça de correu electrònic protecciondedatos@moventis.es.

Podeu consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les seves dades per Marfina S.L. aquí.