Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis TCC Pamplona aconsegueix nivells prepandèmia en rècord de viatgers
8 de març de 2023

  Moventis TCC Pamplona, companyia concessionària encarregada del transport urbà i interurbà dins del territori de Pamplona, ha comptabilitzat un rècord de més de 150.000 passatges el passat dia 3 de febrer. Aquests valors s’identifiquen paral·lelament a l’època de Sanfermines. La primera setmana del mes…

 

Moventis TCC Pamplona, companyia concessionària encarregada del transport urbà i interurbà dins del territori de Pamplona, ha comptabilitzat un rècord de més de 150.000 passatges el passat dia 3 de febrer. Aquests valors s’identifiquen paral·lelament a l’època de Sanfermines.

La primera setmana del mes de febrer va destacar pel gran volum de persones viatgeres que van triar traslladar-se en villavesas. Segons el Transport Urbà Comarcal, un total de 152.247 viatges es van registrar el primer divendres del mes, un nou rècord de xifres que evoquen dades anteriors a l’inici de la pandèmia pel COVID-19.

Al seu torn, la totalitat de la primera setmana del mes de febrer va aconseguir 20.000 viatgers més, en comparació a nivells anteriors a la crisi sanitària. Aquestes dades tan afavoridores es produeixen en el context del 50% de descompte vigent en el bitllet d’autobús establert pel Govern de Navarra, a més de la desaparició de l’obligatorietat de fer ús de la mascareta dins del transport públic. Aquests dos aspectes afavoreixen una major demanda de l’ús del transport públic.

Des de TCC Pamplona volem agrair a tots els usuaris per la confiança en el nostre servei. Continuarem treballant per a operar amb la millor qualitat i precisió que sigui a la nostra mà, ja que cada dia són més els viatgers que aposten per les villavesas.