Skip to content

Serveis i Experiència

Solucions i innovacions > Projectes “best practice”

Els nostres serveis i la nostra experiència

Xarxa de transport públic urbà

Prestem serveis de transport públic urbà. Actualment, comptem amb més de 15 contractes d’operació a Espanya, França i Aràbia Saudita, mitjançant els quals traslladem més de 50 milions de persones a l’any.

Sistemes de multimodalitat

En l’àmbit de la micromobilitat, a Moventis tenim experiència en l’operació de serveis públics de mobilitat individual. A través de la nostra participació en Inurba Mobility estem presents a 13 ciutats d’Europa i Amèrica amb una flota de 40.000 bicicletes.

Finançament de projectes de mobilitat

Gràcies a la nostra àmplia experiència en el sector, a Moventis participem també en projectes de mobilitat mitjançant el nostre finançament, com en el nou sistema digital de bitlletatge amb tecnologia contactless de la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona.

Centres de gestió i informació al transport

A través dels nostres 5 centres, gestionem serveis d’atenció als usuaris per a un total de 65 companyies operadores. Oferim serveis d’informació en temps real sobre els mitjans de transport i la planificació dels trajectes, així com serveis de gestió d’objectes perduts, confecció de títols de transport personalitzats o atenció de reclamacions, entre d’altres.

Transport per a necessitats especials

Considerem que la mobilitat és un dret universal per a totes les persones. Per això, disposem de serveis de transport per a persones amb mobilitat reduïda, que portem a terme mitjançant vehicles totalment adaptats.

Xarxa de transport interurbà i de llarga distància

Oferim serveis de transport interurbà i viatges de llarga distància. Disposem de més de 18 serveis d’aquesta modalitat, incloent-hi la nova gestió de la xarxa d’autobusos interurbans d’Aràbia Saudita. A través d’aquests serveis, transportem anualment més de 18 milions de persones.

Operació de tramvia

Som socis i operadors del Tramvia de Barcelona, del Baix Llobregat i del Besòs. Disposem actualment d’una flota de 41 tramvies, mitjançant els quals transportem cada any a més de 26 milions de persones.

Autocars i vehicles per a una gran gamma de serveis i ocasions

A Moventis també comptem amb una divisió especialitzada en transport discrecional de viatgers en autocar. Disposem avui dia d’una flota de més de 500 vehicles d’última generació que ens permeten oferir un servei basat en la qualitat, el confort i la seguretat.

Serveis de transport sota demanda

Disposem d’un servei de transport sota demanda en un total de 12 països. Això ens permet oferir un servei totalment a mida dels nostres clients. A més, gràcies a aquesta modalitat, aconseguim reduir fins a un 12 % el consum de combustible.

Serveis turístics

El turisme és un dels motors econòmics de Catalunya i a Moventis comptem amb una àmplia experiència en aquest sector. Actualment operem 6 concessions, entre les quals en destaquen l’autobús turístic de la ciutat de Barcelona (Barcelona City Tour) o el Catalunya Bus Turístic. En total, disposem d’una flota de 40 autobusos destinats a aquests serveis.

Venda i distribució

Portem a terme la venda i distribució de 16 marques de vehicles a la província de Barcelona, a través de 7 grups de concessionaris: Mercedes-Benz (Movento Stern Motor), Renault i Dacia (Movento Auser), SEAT, Volkswagen, Audi, Skoda i Cupra (Movento Sarsa), Hyundai (Motorprim Movento), Land Rover i Jaguar (Movento Auto Pla Vic 4×4); a més de les motos de la marca Honda (Movento Akaimoto).

Servei de postvenda

Tenim en compte tots els serveis que es poden necessitar durant la vida útil del vehicle: reparacions mecàniques, xapa i pintura i manteniment, entre d’altres. Tots ells compten amb la qualitat i servei que necessita un taller oficial de totes les nostres marques.

Gestió de flotes

Oferim un servei de consultoria per a empreses amb l’objectiu de facilitar les millors solucions en mobilitat: una gran oferta de marques, cobertures en tots dels segments de vehicles, a més d’altres serveis exclusius. A tots ells els acompanya un servei d’assessorament especialitzat.

Movento Drive

Com creiem que cada persona entén la mobilitat d’una forma molt diferent, a Movento posem a disposició dels nostres clients diferents opcions per gaudir d’un vehicle privat: compra, lloguer, renting o el model de subscripció Car-as-a-Service.

ACTUALITAT