Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia al Salon des Maires et des Collectivités Locales
12 de desembre de 2022

La immersió de Moventis a França ja és tota una realitat. Després que la companyia experta en mobilitat sostenible s’adjudiqués el concurs per a gestionar el servei de transport urbà de la comunitat de Pays de Grasse, a la regió francesa de la Provença, representants…

La immersió de Moventis a França ja és tota una realitat. Després que la companyia experta en mobilitat sostenible s’adjudiqués el concurs per a gestionar el servei de transport urbà de la comunitat de Pays de Grasse, a la regió francesa de la Provença, representants de l’empresa han participat a un important esdeveniment, com és el Salon des Maires et des Collectivités Locales (SMCL).

Els dies 22, 23 i 24 de novembre, Josep Maria Martí, conseller delegat de Moventia i vicepresident executiu de Moventis; Júlia Farré, directora de desenvolupament de negoci de Moventis, i Jorge Azevedo, responsable del desenvolupament de negoci de Moventis a França, van participar en la SMCL, la fira d’alcaldes i autoritats locals, celebrada a la Porta de Versalles (París).

Aquesta cita anual és clau per al treball conjunt i diari de la gestió i el desenvolupament dels territoris. L’esdeveniment reuneix l’ecosistema de jugadors claus en territoris francesos (proveïdors de solucions, actors territorials, socis institucionals i mitjans de comunicació).

 

Preses de contacte amb representants i premsa

La participació de Moventis en aquesta rellevant fira va ser fructuosa. En Josep Maria Martí, na Júlia Farré i  en Jorge Azevedo es van trobar amb representants i actors del mercat francès. A més, van organitzar un esmorzar de premsa amb diaris especialitzats en transport públic i mobilitat.

Aquestes preses de contacte van ser del tot positives i van impulsar a la companyia a tenir un tracte més proper amb els representants territorials i a construir una bona reputació al territori francès.