Skip to content

Coneix moventia

Coneix
 moventia

Sobre Moventia> Coneix Moventia

Connectant allò essencial

Moventia, partner de mobilitat sostenible per a les ciutats del futur.

Nascuda el 1923, som una empresa familiar multinacional especialitzada en el sector de la mobilitat que treballem per millorar les connexions de la societat i de les persones a través de solucions globals, multimodals, flexibles i complementàries de transport i automoció, anticipant-nos als nous hàbits, centrant-nos en els clients i basats en tecnologies innovadores i sostenibles.

Presència a 3 continents

Moventia és present a 3 continents , focalitzant la seva estratègia d’internacionalització a França i Aràbia Saudita.

7.383
professionals

Comptem amb un equip format per 7.383 professionals a través del qual oferim el millor servei de proximitat i qualitat a tots els nostres clients

Els nostres
valors

Treballem per respondre a les necessitats de la societat portant per bandera els nostres valors : sostenibilitat, honestedat, innovació i compromís.

Moventia està integrada per dues divisions que abasten els serveis de mobilitat pública i privada a nivell internacional:

Mobilitat col·lectiva

Experta en mobilitat col·lectiva, Moventis és la divisió de Moventia especialitzada en facilitar les connexions de les persones a través del transport col·lectiu o compartit de manera segura i sostenible.

En col·laboració amb empreses i administracions, dissenya i gestiona els serveis adequats per afavorir el progrés de la societat.

Mobilitat privada

Experta en mobilitat privada, Movento és la divisió de Moventia, que ofereix solucions flexibles a particulars ia organitzacions, a través de la distribució, venda, manteniment i lloguer de vehicles. 

Compromesa amb facilitar els moments essencials del dia a dia.

ACTUALITAT