Skip to content

Movento: mobilitat privada

Solucions i innovacions > Movento: mobilitat privada

Movento és la divisió de Moventia que engloba totes les empreses que tenen qualsevol activitat relacionada amb l’automoció

És líder en mobilitat privada amb les societats distribuïdores de turismes i vehicles

Representa 16 marques

La divisió representa 16 marques de vehicles i motocicletes de referència al mercat automobilístic i està formada per diferents explotadores que distribueixen i/o ofereixen servei postvenda oficial de les marques: Turismes Mercedes, Mercedes Vans i Mercedes Trucks (Movento Stern), Renault i Dacia (Movento Auser), Seat, Volkswagen Turismes, Volkswagen Comercials, Audi, Skoda, Cupra (Movento Sarsa), Hyundai (Motorprim Movento), Land Rover i Jaguar (Movento Auto Pla Vic 4×4), Renault Trucks (Movento Vallès d’Automoció) i Aiways (Movento); les motos Honda (Movento Akaimoto); així com empreses associades que actuen transversalment i que donen servei a la resta.

La divisió de mobilitat privada del grup té presència al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Baix Llobregat, Bages, Osona i Moianès.

Movento és una de les empreses líder en mobilitat privada amb més de 27.000 vehicles nous i d’ocasió venuts cada any. A més, som experts també en la gestió de flotes, serveis postvenda per a camions, furgonetes, turismes, motos, autobusos i autocars. Així mateix, també comptem amb la gestió Car-as-a-service, sota la marca Movento Drive, que gestiona 2.300 Car as use service.

Es tracta d’un dels grans grups d’automoció de referència al sector

0

Vehicles nous i d’ocasió

0

Marques representades

0

Car as a service

0

Clients

0

Instal·lacions

Valors i propòsits

La divisió desenvolupa la seva activitat en línia amb els valors i propòsits de Moventia, fet pel que ofereix els seus serveis d’una manera compromesa amb les persones, els territoris on opera, el medi ambient, la sostenibilitat i la qualitat.

ACTUALITAT