Skip to content

Moventis: mobilitat col·lectiva

Solucions i innovacions > Moventis: mobilitat col·lectiva

Moventis és la divisió de Moventia especialitzada en la mobilitat col·lectiva de persones

Aquesta divisió està integrada per un conjunt d’empreses amb personalitat pròpia que desenvolupa l’activitat en tres àmbits de transport terrestre urbà, que inclou serveis de bicicleta pública; interurbà i serveis discrecionals.

A través de les prestacions diverses que ofereix, Moventis mou cada any més de 252 milions de passatgers a través de 138 milions de quilòmetres. Per tal d’aconseguir-ho, compta amb una flota de 2.508 autobusos i autocars, 41 tramvies, 40.000 bicicletes i 43 centres de treball.

0

Milions de passatgers cada any

Km

0

Milions de quilòmetres

0

Autobusos i autocars

0

Tramvies

0

Bicicletes

0

Centres de treball

Moventis compta amb un àmplia presència internacional

Moventis té una àmplia presència internacional i, avui en dia, opera a tres continents: Europa, Amèrica i Asia. A més de ser líder en el territori d’origen, Catalunya, està present a altres regions d’Espanya, com Navarra, les Illes Balears, Astúries o el País Basc, i també a l’
àmbit internacional.

Moventis desenvolupa la seva activitat gràcies a l’esforç dels seus 6.345 treballadors i sota un paraigua de compromís que porta per bandera Moventia.

Benestar, sostenibilitat i
qualitat

La divisió de mobilitat col·lectiva executa els seus serveis amb un compromís clar amb el benestar de les persones usuàries dels seus serveis, així com dels territoris on opera. A més, treballa cada dia per oferir una prestació favorable i compromesa amb el medi ambient, la sostenibilitat i la qualitat del servei.

A més, vetllem per la seguretat dels nostres clients (particulars i d’empresa) així com els propis professionals de Moventia a través de la corredoria Moventia Assegurances.

ACTUALITAT