Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia, present en la fotografia oficial del primer equip del CE Sabadell FC
3 d’abril de 2024
La companyia experta en mobilitat i patrocinadora oficial de l’equip local, ha format part de la fotografia oficial de la nova temporada 2023–2024.

Moventia, multinacional experta en mobilitat sostenible, en el seu ferm compromís amb el Centre d’Esports Sabadell FC, ha estat present en la fotografia oficial del primer equip de futbol del club.

L’acte oficial ha estat presidit per Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; Pau Morilla-Giner, president del Centre d’Esports Sabadell, i Santi Colomer, director general de Movento, en representació de Moventia, juntament amb representants de companyies que formen el conjunt de partners de l’equip.

La trobada s’ha dut a terme a l’estadi Nova Creu Alta de Sabadell, aquest mes de març, amb l’objectiu de presentar la plantilla de jugadors del primer equip de la temporada 2023-2024, el cos tècnic del club i als principals patrocinadors que impulsen la carrera esportiva de l’equip de futbol local.

Tres anys de compromís

Des del 2021, la vertical de mobilitat individual del grup, Movento, és una de les principals companyies patrocinadores del CE Sabadell FC, tenint presència amb el logo de la marca sota el dorsal de l’elàstica de l’equip.

Aquesta aliança és un clar exemple del ferm compromís de la companyia amb l’equip local que posa de manifest la contínua relació de dues entitats centenàries i rellevants en el territori.

Així mateix, com a part de l’acord amb el Centre d’Esports Sabadell CE, Moventia promou una sèrie d’activacions durant els partits en l’estadi per a tots els socis del club.