Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia i l’Ajuntament de Sant Cugat estrenyen llaços
18 de gener de 2023

Moventia ha rebut aquest dimarts, 10 de gener, la visita institucional de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, a les seves instal·lacions. La primera edil del consistori ha comparegut a l’edifici de l’empresa experta en mobilitat acompanyada del tinent d’alcaldia de Presidència, Serveis Urbans, Mobilitat…

Moventia ha rebut aquest dimarts, 10 de gener, la visita institucional de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, a les seves instal·lacions. La primera edil del consistori ha comparegut a l’edifici de l’empresa experta en mobilitat acompanyada del tinent d’alcaldia de Presidència, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler; la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila; el cap de Gabinet d’Alcaldia, Víctor Punes, el cap de Comunicació d’Alcaldia, Mikel Vilalta, i la cap d’àrea de Promoció Econòmica, Anna Álvarez.

La comitiva de l’ajuntament ha estat rebuda pel president de Moventia, Miquel Martí Escursell; pel conseller delegat de Moventia i vicepresident executiu de Moventis, Josep Maria Martí; per la vicepresidenta Corporativa, Comunicació Interna i Institucional de Moventia , Silvia Martí; la Gerent de Moventis SARBUS, Júlia Gilavert; el Director d’Operaciones de Moventis, Enric Fauste; l’adjunt a Gerència, Aram Vidal, i la directora de Marketing de Moventia, Sandra Llunell.

Després de visitar les instal·lacions de la companyia, l’alcaldessa i el seu equip s’han interessat pel centre de control d’operacions (DCO) de Moventia. L’equip directiu de l’empresa ha explicat el funcionament de la tecnologia que s’encarrega del seguiment exhaustiu dels autobusos que operen a una xarxa de 270 kilòmetres per donar servei als 97.000 habitants del municipi vallesà.

 

Un cop fet el recorregut per l’empresa i les seves diverses àrees, l’equip directiu ha volgut donar a conèixer als representants de l’ajuntament els propòsits de la companyia. Ha posat especial atenció en l’estratègia d’internacionalització, la recerca de qualitat i el compromís amb l’equip, la innovació  i la sostenibilitat, aspectes que porta per bandera Moventia. A més, s’han explicat en profunditat els serveis que ofereixen les dues divisions de l’empresa: Moventis i Movento.

 

La visita ha suposat un pas més per a continuar treballant plegats amb l’objectiu d’oferir el millor servei possible als ciutadants de la ciutat.