Skip to content

Comunicación > Actualidad

La tecnologia, una eina imprescindible per a oferir el millor servei
12 de desembre de 2022

La participació en xerrades i sessions tecnològiques són una prioritat per a Moventia. És per això que el passat divendres, 1 de desembre, Esteban de Kelety, Director Corporatiu de Sistemes de la companyia, va participar a la taula Coffe&CIO, exclusiva per a empreses que formen…

La participació en xerrades i sessions tecnològiques són una prioritat per a Moventia. És per això que el passat divendres, 1 de desembre, Esteban de Kelety, Director Corporatiu de Sistemes de la companyia, va participar a la taula Coffe&CIO, exclusiva per a empreses que formen part del Cercle Tecnològic.

Juntament amb David Fuste, Director de Sistemes i Organització de la Fundació Pasqual Maragall; amb la benvinguda de Xavier Sellarès, director del Cercle Tecnològic i, sota la moderació de Jordi Escalé, Executive partner de Gartner, va parlar sobre la funció de la tecnologia de la informació (TI) a les empreses i institucions de diferents sectors.

En el marc d’una interessant xerrada, els ponents van debatre sobre com aquestes tecnologies ajuden a complir els objectius de les empreses. Esteban de Kelety va destacar que, tot i el llegat tradicional de Moventia, la TI és una necessitat que cal incorporar en el negoci. “Treballem amb algoritmes IA per mesurar l’ocupació del transport públic en funció de variables com la meteorologia, el tiqueting o l’experiència. Som capaços d’oferir la informació de la ocupació estimada per al dia següent d’un determinat autobús en una determinada expedició al viatger amb una precisió del 93%”, va informar.

Per la seva banda, el representant de la Fundació Pasqual Maragall va posar de manifest la importància de recollir totes les dades possibles, garantint la seva integritat i qualitat, per a entregar-les a l’investigador i continuar buscant la cura de l’Alzheimer.

Sens dubte, la participació en la sessió del Cercle Tecnològic, va ser una bona oportunitat per a Moventia, que va mostrar, un cop més, ser una companyia avançada i que aposta per les noves tecnologies per a oferir el millor servei possible.

 

Font de la fotografia: Cercle Tecnològic