Skip to content

Valor afegit

Solucions i innovacions > Valor afegit

Oferim un servei de qualitat en les diferents modalitats de transport

Des del 1923 treballem amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat en les diferents modalitats de transport amb què treballem —públic, privat, individual i col·lectiu—, fem servir la tecnologia com a element facilitador i tenim el compromís de contribuir a la creació d’un sector més sostenible. A Moventia entenem que la mobilitat i el transport són sectors estratègics per al desenvolupament global de l’economia i la societat.

El principal element diferencial que ens caracteritza com a companyia és la nostra experiència en mobilitat col·lectiva i en mobilitat privada, fet que ens permet tenir una visió més àmplia del nostre sector.

Treballem en col·laboració amb organismes governamentals i autoritats locals

Així desenvolupem solucions integrals de mobilitat, que inclouen la gestió de flotes, la planificació de rutes, la tarifació, els sistemes de bitlletatge i la implementació de tecnologies avançades, com ara aplicacions mòbils i plataformes d’informació en temps real.

Oferim serveis i solucions

Oferim serveis i solucions per a la gestió de flotes de vehicles, el transport corporatiu i la mobilitat compartida. A més, comptem amb serveis de consultoria per a empreses que vulguin implementar estratègies de mobilitat, com ara la introducció de vehicles elèctrics.

ACTUALITAT