Skip to content

Actualitat

Comunicació > Actualitat

Coneix l’actualitat de Moventia i del sector de la mobilitat

Estigues informat amb les notícies de Moventia, l’actualitat del sector de la mobilitat i els informes i les avaluacions que els nostres experts publiquen en aquest apartat.

Miquel Martí, president de Moventia, rep el reconeixement a la Trajectòria Personal i Empresarial, en els Premis Cambra Sabadell 2023.
El president del grup va ser guardonat per la seva labor al capdavant de la companyia i el seu ferm compromís pel territori
Saber-ne més →
Auser Dacia 1
Dacia presenta a Catalunya la seva nova imatge de marca de la mà de Movento Auser
El concessionari Movento Auser Dacia Terrassa va ser escollit el passat dimarts, 29 de novembre, per a presentar oficialment a Catalunya el pla de transformació i la redefinició de la identitat de marca de Dacia.
Saber-ne més →
Cristian Quiroga
Innovació i transformació: l’estratègia de Moventis per avançar cap a la mobilitat del futur
Moventis vertebra la seva activitat sobre quatre pilars: l'excel·lència en el servei, la seguretat i sostenibilitat de les operacions, la garantia d'una sòlida posició financera a llarg termini i, per descomptat, l'atenció al benestar dels 5.800 professionals que conformen la seva plantilla.
Saber-ne més →
Salón Ocasión |-Barcelona 1
Nacho Cabeza imparteix una xerrada sobre el sector automobilístic, en el Saló Ocasió de Barcelona
El responsable de l'Àrea de Selecció de Moventia, Nacho Cabeza, va protagonitzar un speech durant una trobada impulsada pel Gremi de Motor i el Gremi de Mobilitat, juntament amb la Patronal Catalana de Distribució d'Automoció (Fecavem), durant el Saló Ocasió de Barcelona 2023.
Saber-ne més →
Salón Ocasión |-Barcelona 2
Movento participa en el Saló Ocasió de Barcelona
La divisió de mobilitat privada de Moventia, Movento, participa en la 41ª edició del Saló Ocasió, que se celebra des del 22 fins al 26 de novembre en el pavelló 8 del recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.
Saber-ne més →
Rebranding Moventia
Moventia presenta la seva nova identitat corporativa en l’any del seu centenari
Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa: “La nova marca apel·la a uns valors i una personalitat que barregen la solidesa d'una companyia centenària, com són l'honestedat i el compromís, amb altres adaptats a les necessitats de l'escenari actual: la innovació i la sostenibilitat”.
Saber-ne més →