Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia participa en el Congrés d’Enginyers Municipals 2022
9 de desembre de 2022

Júlia Gilavert, Gerent de Moventis SARBUS, va participar aquest dimarts, 29 de novembre, en el Congrés d’Enginyers Municipals 2022, que es va celebrar de manera virtual. L’esdeveniment, impulsat pel Col·legi d’Enginyers Civils i dirigit als professionals de l’enginyeria que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit local, va rebre a l’experta del grup Moventia en una sessió…

Júlia GilavertGerent de Moventis SARBUS, va participar aquest dimarts, 29 de novembre, en el Congrés d’Enginyers Municipals 2022, que es va celebrar de manera virtual.

L’esdeveniment, impulsat pel Col·legi d’Enginyers Civils i dirigit als professionals de l’enginyeria que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit local, va rebre a l’experta del grup Moventia en una sessió denominada “Nova mobilitat”.

Durant la seva intervenció, Gilavert va exposar el cas d’èxit del servei de transport públic a demanda que opera Moventis al municipi de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

La representant de la companyia va explicar el funcionament del servei de tres línies, en el qual els usuaris demanen el viatge que volen realitzar, mitjançant la plataforma telefònica o l’aplicació digital (Shotl). En aquest punt, la Gerent de Moventis SARBUS va argumentar que, arran de la covid-19, la companyia va realitzar una campanya de sensibilització a l’usuari per a ensenyar-li a utilitzar l’aplicació, i que, des de llavors s’ha disminuït potencialment el nombre de reserves telefòniques, reduint la bretxa tecnològica de la població.

Júlia Gilavert va determinar que aquest servei ha estat un “cas d’èxit” per a Moventis, ja que després de la pandèmia les línies a demanda van ser les “primeres a recuperar-se en la tornada a la normalitat”. L’experta va atribuir aquest resultat al fet que els usuaris el van veure com una “oportunitat per a viatjar en transport públic d’una manera molt menys massiva”.

Davant les conclusions del servei, la representant de Moventis va argumentar que el servei a demanda és un “servei consolidat molt necessari” que, “si està ben operat i organitzat, funciona”.

La participació en el Congrés d’Enginyers Municipals 2022 va ser una bona oportunitat de projecció per a la companyia. Moventia, igual que els altres ponents, va tenir un stand virtual en el qual els usuaris van poder accedir a la informació més rellevant de l’empresa.