Skip to content

Comunicación > Actualidad

Miquel Martí Pierre és nomenat nou CEO de Movento
26 de gener de 2023

Coincidint amb la celebració del centenari de Moventia, el Consell d’Administració ha acordat de manera unànime el nomenament de Miquel Martí Pierre com a nou conseller delegat de Movento, divisió de mobilitat privada de Moventia que ofereix solucions flexibles a particulars i entitats, a través…

Coincidint amb la celebració del centenari de Moventia, el Consell d’Administració ha acordat de manera unànime el nomenament de Miquel Martí Pierre com a nou conseller delegat de Movento, divisió de mobilitat privada de Moventia que ofereix solucions flexibles a particulars i entitats, a través de la distribució, venda, manteniment i lloguer de vehicles. Compromesa amb facilitar els moments essencials del dia a dia.

Miquel Martí Pierre, fins ara director d’Expansió i Anàlisi d’Inversions de Moventia i director general en Moventis succeeix en el càrrec a Miquel Martí Escursell, el seu pare, qui, després de completar una etapa de 44 anys com a primer executiu de Movento, se centrarà en les seves funcions com a president de Moventia. 

Amb aquest nomenament, el grup referent en mobilitat inicia el relleu generacional i converteix a Miquel Martí Pierre en el primer membre de la quarta generació de la família a assumir la màxima responsabilitat d’una de les seves dues divisions. Per a Miquel Martí Escursell, president de Moventia: “La transició generacional en una empresa familiar és un moment transcendental en la vida de la companyia, en el nostre cas hem donat compliment al nostre protocol i estic convençut que en Miquel posarà al servei de Moventia tres valors fonamentals que estan en el nostre ADN: el seu compromís, la seva professionalitat i la seva estima a l’empresa que viu des de la seva infància”.

Per part seva, Miquel Martí Pierre, nou CEO de la divisió, afegeix que: “És un honor que la família i especialment el meu pare, confiïn en mi per a liderar aquest projecte. Ens trobem en un moment de canvis disruptius en el sector d’automoció, amb un futur incert que ens portarà a prendre decisions molt ràpides per a adaptar-nos a noves realitats que encara avui desconeixem. Per tant, assumeixo el repte amb tota la il·lusió i compromís, esperant estar a l’altura del llegat extraordinari que ha deixat el meu pare en la companyia i en el sector”.

A més, Miquel Martí Pierre és des de 2022 un dels cinc membres que conformen el Consell d’Administració de Moventia, juntament amb Miquel Martí Escursell (president executiu), Josep Maria Martí (conseller delegat de Moventis i vicepresident executiu de Moventia), Sílvia Martí (vicepresidenta corporativa de Moventia) i Santi Colomer Martí (director general en Movento).

 

Sobre Miquel Martí Pierre
En Miquel Martí Pierre (Barcelona, 1983) és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat Ramon Llull i MBA per la IESE Business School. 

Va iniciar la seva carrera en companyies multinacionals de reconegut prestigi com HP o KPMG, on es va especialitzar en l’àmbit financer i en fusions i adquisicions. En 2010 va fer el salt a l’empresa familiar com a director d’Expansió i Anàlisi d’Inversions de Moventia i vuit anys més tard, en 2018, va passar a ocupar també la posició de director general en la divisió de Transport Discrecional i Oci de Moventis. El passat 2022 es va incorporar al Consell d’Administració del grup.

Cal destacar també que en Miquel Martí forma part dels consells d’algunes de les empreses participades de Moventia, com INURBA Mobility, divisió de Bicicletes i mobilitat privada de Moventia; SOC Mobilitat, societat operadora de la T-Mobilitat; Barcelona City Tour, que explota els autobusos turístics de Barcelona; Smovengo, societat que opera les bicicletes de la ciutat de París; o SHOTL, companyia multinacional de programari de transport a la demanda.