Skip to content

Comunicación > Actualidad

El servei nocturn del TUC amplia el servei els dijous fins a les 4:00 h de la matinada
13 de febrer de 2023

A partir del dijous 12 de gener el servei nocturn del Transport Urbà Comarcal es prestarà tots els dijous fins a aproximadament les 4.00 h de la matinada, depenent de cada línia l’horari concret. Fins ara, el servei que feien les deu línies nocturnes finalitzava…

A partir del dijous 12 de gener el servei nocturn del Transport Urbà Comarcal es prestarà tots els dijous fins a aproximadament les 4.00 h de la matinada, depenent de cada línia l’horari concret.

Fins ara, el servei que feien les deu línies nocturnes finalitzava els dijous al voltant de les 00:00 h. El motiu de l’ampliació del servei és l’increment notable de les necessitats de mobilitat de les persones usuàries del Transport Urbà durant la nit dels dijous.

Aquest canvi suposa que tant la nit dels dijous com la dels divendres, el servei nocturn acabarà aproximadament a la mateixa hora, a excepció dels dies que siguin vigílies de festiu.

Amb motiu de l’ampliació de l’horari del transport nocturn a la nit dels dijous, la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona realitzarà durant aquesta setmana una campanya adreçada al públic jove. La campanya inclourà la col·locació de penjadors informatius a les villaveses i l’emissió de falques de ràdio.

En aquesta campanya també es recordaran els avantatges del servei de parades a demanda dirigides a dones que viatgen soles o en grup, que des del setembre de l’any passat està operatiu a totes les línies nocturnes del TUC.

La informació completa sobre el servei de TUC es pot consultar a la web del Transport Urbà (www.infotuc.es) i a l’app Tu Villavesa.