Skip to content

Comunicación > Actualidad

Una delegació de ŠKODA i una de Group Renault visiten Movento
15 de març de 2022

El passat 2 de març, Sarsa va tenir el plaer de rebre una delegació de ŠKODA a les seves modernes instal·lacions de Terrassa situades en c/Jiloca nº8. A la foto, d’esquerra a dreta, Vicente Martinez, Responsable de Vendes VO Sarsa – Seat i ŠKODA , Jordi…

El passat 2 de març, Sarsa va tenir el plaer de rebre una delegació de ŠKODA a les seves modernes instal·lacions de Terrassa situades en c/Jiloca nº8.

A la foto, d’esquerra a dreta, Vicente Martinez, Responsable de Vendes VO Sarsa – Seat i ŠKODA , Jordi Mendez, Àrea Manager/Vendes ŠKODA Spain, Jordi Domènech, Gerent de Sarsa – Seat i ŠKODA, Cessar Martínez Responsable de Vendes VN Sarsa ŠKODA, Michal Jaroš, Sales Manager Spain, Carlos Calatayud, Sales Director ŠKODA Spain, Fidel Jiménez de Parga, Director General ŠKODA Spain, Miquel Martí Presidente de Moventia, Luboš Viček Executive Director Sales Europe, Lucie Kuhn, Head of Sales Region de ŠKODA i Antonio García, Director Desenvolupament xarxa Volkswagen Group España.

Durant la jornada de treball, la delegació de ŠKODA va poder conèixer més sobre la dimensió del Grup Moventia i a més de revisar el track-rècord de Sarsa ŠKODA en 2021, es van compartir reptes i objectius marcats per a l’exercici 2022, estratègies per a enguany i es van intercanviar opinions sobre el present i futur de la mobilitat i les seves oportunitats.

 

Així mateix, el dia 10 de març rebem la visita d’un equip del Group Renault format per Jesús Bóveda, Director Comercial Renault, Miguel Ángel Calderón, Director Regional DR Nord Renault, Ana Gema Ortega, Directora Vendes Dacia, Iván Beguería, Business Manager Renault i Óscar Lordén, Business Manager Dacia.

Per part de Movento va ser present Miquel Martí i Silvia Martí, President i Vicepresidenta Corporativa de Moventia respectivament, els Directors Generals de Movento, Toni Sánchez i Santi Colomer, així com l’equip directiu de Auser integrat per Antoni Sánchez, Gerent, Albert Parra, Responsable de Vendes VN, Toni Castillo, Responsable de Vendes VO, Joan Almenara, Director de Postvenda i Miguel Herrero, Responsable de Qualitat.

En la sessió de treball, es va presentar el Pla Progrés per a 2022, revisant els resultats de 2021 i els principals reptes de 2022. La jornada va transcórrer en un clima de màxima col·laboració i sintonia entre tots dos equips, establint-se les prioritats i objectius a aconseguir en aquest exercici.

 

Gràcies als equips de Sarsa i Auser per continuar avançant cap a l’excel·lència!