Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento realitza diferents activitats al desembre
13 de gener de 2022

  El 2 de desembre, AutoPlaVic va comptar amb la seva primera unitat del Nou Range Rover en el concessionari de Gurb, i per aquest motiu es va realitzar un esdeveniment exclusiu per als nostres clients. El nou Range Rover destaca pel seu disseny sofisticat,…

 

El 2 de desembre, AutoPlaVic va comptar amb la seva primera unitat del Nou Range Rover en el concessionari de Gurb, i per aquest motiu es va realitzar un esdeveniment exclusiu per als nostres clients. El nou Range Rover destaca pel seu disseny sofisticat, refinament i alta capacitat. 

 

Aquesta mateixa setmana, en les pistes d’esquí de Masella, es va celebrar el Après Sk,i, un esdeveniment organitzat per Stern Motor.

Els assistents van gaudir d’un espectacular dia de neu que va finalitzar de la mà de Carles Perez i el Gran German de Radi FlaixBac, que van amenitzar la festa en el Masella Möod Lounge.

 

D’altra banda, Sarsa Audi va tenir el plaer d’organitzar una caravana per a alguns dels seus clients amb 10 models de la gamma RS de la marca. L’esdeveniment es va celebrar durant la setmana del 13 al 17 de desembre, 7 dies plens d’adrenalina i velocitat.

La caravana consistia en un circuit pel Vallès, amb zones de carretera, autovia i autopista, amb l’objectiu de provar tots els tipus de conducció. Durant el trajecte, es van fer 2 parades perquè els conductors/es canviessin de cotxe i així provar diversos dels models de la marca. En una de les parades, es va realitzar una visita a les caves Rovellats acompanyada d’un esmorzar en plena natura. Finalment, en arribar de nou a la concessió, es va fer el lliurament de diversos obsequis per part de Sarsa a totes les persones que van participar.

 

En el cas de Auser, el dia 14 de desembre es va realitzar en la instal·lació de Terrassa, una jornada en la qual van estar convidats diversos clients per a conèixer l’opinió que tenen, tant de Auser i els serveis que oferim, com de les pròpies marques Renault i Dacia.

L’anàlisi i conclusions extretes ens servirà per a millorar l’experiència de client en les nostres instal·lacions.

 

Per últim, divendres passat 31, es va disputar la clàssica Sant Silvestre de Badalona – Gran Premi Hyundai Motorprim. L’última carrera de l’any va comptar amb més de 1250 corredors distribuïts en les modalitats de 5 i 10 quilòmetres. A més d’una gran jornada festiva i esportiva, tant els participants com els espectadors van poder gaudir del nou Hyundai KONA elèctric i el nou Hyundai Tucson Hybrid, exposats a la Fira del Corredor i que van exercir de suport durant la carrera.