Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento i CIRCUTOR sumen forces per oferir una solució integral de mobilitat sostenible
20 de setembre de 2023
Ambdues companyies han establert un acord de col·laboració per oferir la millor solució tecnològica en l’àmbit de la recàrrega als seus clients.

La divisió de mobilitat privada de l’empresa, Movento, i CIRCUTOR, companyia referent en el desenvolupament de solucions integrals per l’eficiència energètica, han signat un acord aquest mes de setembre. Mitjançant aquesta unió, Movento oferirà una proposta de valor completa per la mobilitat sostenible dels seus clients.

El propòsit de l’aliança entre ambdues companyies és el de brindar una proposta completa als compradors de vehicles elèctrics i híbrids endollables, des de la compra fins a la instal·lació i activació del punt de càrrega, contemplant també l’assessorament en la gestió de la tramitació d’ajudes del Pla MOVES III.

D’aquesta manera, els clients de Movento podran gaudir d’un servei complet, de forma de projecte clau en mà, des que iniciïn la compra del vehicle als seus concessionaris fins que els experts de CIRCUTOR els assessorin i els Partners homologats instal·lin i posin en funcionament els punts de recàrrega al seu domicili.

L’acord està destinat tant per clients particulars de Movento que busquin comprar un vehicle 100% sostenible i vulguin disposar d’un punt de recàrrega als seus domicilis, com per empreses que comptin amb una flota de vehicles i contemplin la seva electrificació, estenent així la solució integral a operacions tant B2C com B2B.

Aquest acord de partenariat s’emmarca en l’estratègia de sostenibilitat de Movento, que té per objectiu el desenvolupament de polítiques que afavoreixin la cura del medi ambient, com el foment d’energies ecoeficients com l’electrificació i, en general, l’impuls de la mobilitat sostenible.

En paraules de Miquel Martí Pierre, CEO de Movento: “Aquest acord aconseguit amb CIRCUTOR ens permet fer un salt rellevant oferint al client una solució completa: vehicle, carregador i instal·lació, sumada al finançament i a l’assegurança, amb l’objectiu de facilitar que els clients puguin adoptar el model elèctric d’una forma cada vegada més senzilla. Estem convençuts que aquesta aliança permetrà a Movento continuar avançant per ser un referent també en l’àmbit de la mobilitat elèctrica”.