Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento fa el lliurament d’un guardó durant el sopar solidari dels Premis Pime 2023 de PIMEC.
5 de juliol de 2023
Un any més, a Movento tornem a donar el nostre ferm suport a la patronal PIMEC, entitat promotora dels premis, que representa, empara i projecta el teixit empresarial de persones autònomes i pimes.

Santi Colomer Martí, Director General de Movento, i Toni Sánchez Poveda, Managing Director de Movento, van assistir als Premis Pime 2023 en representació de la nostra companyia. Durant la celebració de l’acte, Toni Sánchez Poveda va fer lliurament del premi Qualitat Lingüística Empresarial a la companyia guanyadora Torrons i Mel Alemany.

Un any més, a Movento tornem a donar el nostre ferm suport a la patronal PIMEC, entitat promotora dels premis, que representa, empara i projecta el teixit empresarial de persones autònomes i pimes.

La 36ª edició dels Premis Pimes 2023 de PIMEC va reunir un gran nombre d’assistents compromesos amb el sector empresarial del territori. L’esdeveniment solidari es va celebrar el 27 de juny al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

La patronal, juntament amb la col·laboració de la Fundació PIMEC, organitzen cada any un acte oficial emmarcat en un sopar solidari per a reconèixer i posar en valor els millors projectes de diversos àmbits del teixit empresarial de Catalunya durant l’any 2022.

Per part seva, la companyia catalana que elabora torró artesanal i comercialitza mel de qualitat, Torrons i Mel Alemany, va ser una de les empreses guardonades de la nit. Les companyies i les persones autònomes presentades a les candidatures dels premis van poder optar a tres categories diferenciades per a obtenir la prestigiosa distinció atorgada per PIMEC.

Acte de naturalesa solidària

Com en anteriors edicions, la patronal emmarca la celebració dels Premis Pimes en un sopar solidari per a recaptar fons a favor del programa solidari emppersona-*segona oportunitat pertanyent a la Fundació PIMEC. L’entitat basa el seu objectiu social a proporcionar ajudes a pimes i persones que tenen dificultats per a solucionar el seu projecte empresarial.

Un treball conjunt

La nostra companyia, pertanyent a Moventia, fa més d’un any que es va convertir en patrocinadora i col·laboradora de PIMEC, a través de la signatura oficial d’un acord de col·laboració entre totes dues entitats. El conveni traça el camí a continuar treballant de manera conjunta per a proporcionar grans solucions i avantatges a través dels nostres millors serveis de mobilitat privada per a l’activitat comercial del territori.

Per a Movento és essencial contribuir de manera activa amb organitzacions que vetllin pel teixit empresarial català. Ens comprometem fermament amb el propòsit de la institució que actua com a agent social a favor dels interessos de persones autònomes i pimes.