Skip to content

Comunicación > Actualidad

Akaimoto guanya a 3a edició de l’Honda Garage Dream Contest
12 de gener de 2022

El nostre concessionari Movento Honda Akaimoto celebra un any des que va obrir les seves portes a la localitat de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), com a aposta d’Honda en el seu pla d’expansió de la marca en el territori nacional. I arriba a aquest…

El nostre concessionari Movento Honda Akaimoto celebra un any des que va obrir les seves portes a la localitat de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), com a aposta d’Honda en el seu pla d’expansió de la marca en el territori nacional. I arriba a aquest primer aniversari alçant-se amb una notícia molt especial: guanyador de la 3a edició de l’Honda Garage Dream Contest.

Es tracta del concurs de customización d’Honda Ibèria, en el qual han participat més de 20 concessionaris oficials de la marca a Espanya i Portugal. I, sense dubte, un premi que atorga un gran prestigi al concessionari en el seu primer any de trajectòria, no sols de manera interna sinó també entre tots els amants de les dues rodes, i que va alineat al seu compromís amb l’excel·lència en el servei.

En aquest sentit, el seu equip de professionals treballa diàriament per a convertir Akaimoto en l’establiment de les dues rodes de referència en la zona i oferir una experiència de màxima qualitat als seus clients.

Moltes felicitats a tot l’equip!