Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sarsa Terrassa, seu de la sessió del Ple de la Cambra de Terrassa
15 de desembre de 2021

Sarsa Terrassa, concessionari oficial Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Cupra i Volkswagen, ubicat entre els carrers Cinca i Jiloca, ha sigut l’establiment escollit per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per celebrar la sessió del Ple de l’entitat, que ha tingut lloc recentment….

Sarsa Terrassa, concessionari oficial Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Cupra i Volkswagen, ubicat entre els carrers Cinca i Jiloca, ha sigut l’establiment escollit per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per celebrar la sessió del Ple de l’entitat, que ha tingut lloc recentment.

La cita, que s’ha dut a terme en concret a la planta superior de l’establiment, on es troba la gama de vehicles d’ocasió Audi Selection Plus, ha comptat amb l’assistència dels membres del Ple de l’entitat, conformat per diversos directius i empresaris de l’àrea d’influència de la Cambra, amb l’objectiu d’analitzar i debatre diferents aspectes sobre la situació actual i de futur del teixit empresarial de la demarcació de Terrassa.

En paraules de Josep Prats, director general de la Cambra de Terrassa: “Agrair a l’Enric Fauste, gerent de Sarsa Terrassa, la confiança recíproca que s’ha anat teixint conjuntament entre la Cambra i Sarsa i que avui ens permet celebrar la nostra reunió”.

Unes declaracions a les que Enric Fauste, gerent de Sarsa Terrassa ha afegit: “És un plaer per nosaltres que una entitat tan rellevant com és la Cambra de Terrassa hagi escollit el nostre establiment per dur a terme una de les seves reunions anuals més rellevants”.

Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa, ha agraït l’atenció que Sarsa Terrassa ha tingut amb l’entitat i ha afegit: “gràcies a aquesta fórmula de reunions fora de la nostra seu, podem conèixer més de prop la realitat i la projecció d’empreses, com ha estat el cas de Grup Moventia. Hem pogut comprovar la seva àmplia capacitat i visió de futur en el sector automobilístic i de la mobilitat”.  

Finalment, Miquel Martí, president de Moventia,  ha assenyalat: “molt contents d’estar avui aquí i poder participar en aquesta cita de la Cambra que reuneix a una gran part del teixit comercial de la ciutat de Terrassa, clau per l’impuls econòmic de la ciutat”.