Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento Sarsa Audi rep dos guardons en els premis Audi Excel·lència 2022
11 de juliol de 2023
Aquest reconeixement posa de manifest el valor i esforç exercit per l’equip que compon els concessionaris Movento Sarsa Audi de la vertical de mobilitat privada de Moventia.

Francisco Cuenca, cap de Vendes de Vehicle Nou de Movento Sarsa Audi, i Ramon Gibert, cap de Vendes de Vehicle d’Ocasió de Movento Sarsa Audi, han estat guardonats amb el premi Audi Excel·lència 2022 per la seva trajectòria al capdavant dels concessionaris Sarsa Audi de Movento.

Un any més, els premis Audi Excel·lència, atorgats per Audi España, han reconegut la trajectòria professional de tots dos directors comercials pertanyents al grup de concessionaris Sarsa Audi de Movento.

Durant el lliurament de premis, Paolo Prinari, head of Sales Audi, va lliurar personalment els guardons als nostres directors comercials. Ramon Gibert estava entre els 12 millors del rànquing i, per part seva, Francisco Cuenca, entre els 20 primers del seu càrrec.

Aquests reconeixements promoguts per la marca alemanya tenen la finalitat de guardonar als 12 millors classificats en el rànquing nacional mitjançant la valoració dels bons resultats obtinguts durant l’any anterior en referència a vendes, compres, qualitat de finançament de marca, entre altres paràmetres analitzats.

Audi Espanya celebra aquests premis de manera anual en diferents destins internacionals. En aquesta ocasió, els premis Audi Excel·lència 2022 es van dur a terme a Biomuseo – Museu de la Biodiversitat a Panamà.

Des de Movento volem agrair aquests premis a Audi. Els reconeixements ens encoratgen a continuar impulsant la marca i a treballar proactivament per obtenir els millors resultats.