Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia participa en l’Open Day de la Fundació Cruyff
4 d’octubre de 2023
Representants de l’empresa i de la seva divisió de mobilitat privada van donar suport a l’esdeveniment d’integració esportiva

El passat 28 de setembre, Movento, divisió de mobilitat privada de Moventia, va ser present en la celebració de l’Open Day de la Fundació Cruyff, celebrat en el Centre Esportiu Municipal de la Mar Bella, CEM Marbella, situat en l’avinguda del Litoral de Barcelona.

En línia amb el propòsit de la companyia de contribuir a les tasques d’execució, coordinació, seguiment i difusió dels projectes d’esport adaptat de la fundació per a nens i joves amb diversitat funcional, així com als dels diferents projectes de transformació social que l’entitat duu a terme en tot el territori, l’empresa es va posar a la disposició de la institució solidària en la celebració de la seva jornada esportiva per excel·lència.

La celebració de l’esdeveniment va consistir en el fet que centenars de joves i nens gaudissin de diferents disciplines esportives adaptades a les seves capacitats amb l’objectiu de descobrir la que millor s’adaptava a ells mateixos. La jornada va comptar amb un esmorzar de benvinguda, diverses activitats esportives i el lliurament de medalles.

Movento va exposar els vehicles que va cedir a finals d’agost arran de l’acord de col·laboració que va signar amb la fundació: els nous Renaul Arkana, Austral i Space, de Movento Auser, concessionari Renault i Dacia de Movento. També va estar present en uns tòtems repartits per les instal·lacions en els quals es va destacar el propòsit de “moure il·lusions”, acostant la mobilitat als menors i joves amb diversitat funcional.

Susila Cruyff, filla de Johan Cruyff i presidenta de la fundació; Pati Roura, directora de la fundació i Danny Cruyff i Jordi Cruyff, esposa i fill de Johan Cruyff, van ser els representants de l’entitat que, al costat dels reconeguts ambaixadors i patrons Jaume Roures, Joan Laporta, Ramón Agenjo, Joan Francesc Pont, Xavier Arbós, Eusebio Sacristán i Roger García Junyent, van fer acte de presència durant la jornada. Concretament, el president del Futbol Club Barcelona, al costat dels fills del mite del futbol que porta per nom la fundació, van dur a terme el lliurament de medalles.

D’altra banda, Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa, comunicació interna i institucional de Moventia; Miquel Martí Pierre, CEO de Movento; Antonio Sànchez, gerent de Movento Auser, i David Martínez, director de Màrqueting i transformador digital de Movento, van ser els representants de la multinacional especialitzada en el sector de la mobilitat i de la seva divisió de mobilitat privada que van ser presents en l’Open Day de la Fundació Cruyff amb l’objectiu de visibilitzar el propòsit de la companyia.

Tal com va assegurar la comitiva de Moventia i Movento, una de les línies de RSC de l’empresa és la implicació amb l’esport i l’objectiu de fer-lo arribar a tothom. Per això, participar en les accions solidàries de la Fundació Cruyff i ser partners de mobilitat d’aquesta enorgulleix en gran manera a l’empresa.