Skip to content

Comunicación > Actualidad

La Fundació Johan Cruyff escull a Movento Auser com a nou partner de mobilitat
1 de setembre de 2023
Movento Auser, concessionari Renault i Dacia de Movento, i la Fundació Johan Cruyff van presentar aquest 31 d’agost el nou acord de col·laboració entre ambdues entitats.

L’acte de presentació va tenir lloc en el concessionari Movento Auser, situat a Sabadell, i va comptar amb la presència del CEO de Movento, Miquel Martí Pierre; el gerent de Movento Auser, Antoni Sànchez; la vicepresidenta corporativa de Moventia, Sílvia Martí, i la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura.

Gràcies a aquest acord de caràcter solidari i de compromís amb la societat, la nostra empresa experta en mobilitat personal contribuirà a les tasques d’execució, coordinació, seguiment i difusió dels projectes d’esport adaptat de la Fundació Cruyff per a nens i joves amb diversitat funcional, així com als dels diferents projectes de transformació social que la Fundació Cruyff duu a terme a tot el territori.

En concret, des de Movento Auser s’han cedit tres vehicles, els nous Renault Arkana, Austral i Space, a l’entitat. Aquests models han estat triats per a donar el màxim servei a les accions que realitza la fundació i que més s’adeqüen a les necessitats dels nens.

Durant la presentació, Miquel Martí Pierre, CEO de Movento, va valorar positivament el resultat de l’acord: “El compromís amb el progrés de la societat és una part inherent del nostre ADN i dels valors de la nostra companyia. Des de Movento estem plenament implicats amb l’esport i amb l’objectiu de fer-lo arribar a tothom. És per això que ens omple d’orgull i il·lusió convertir-nos en partners oficials de mobilitat d’una entitat com la Fundació Cruyff, que secunda i desenvolupa projectes esportius per nens i nenes amb necessitat a tot el món”.

Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa comunicació interna i institucional de Moventia, es va sumar a la celebració del pacte:“Des de Moventia destinem cada any part dels nostres beneficis a diverses accions de caràcter social amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de la societat. És per això que ens alegra enormement treballar de la mà de la Fundació Johan Cruyff acostant l’esport a nens i nenes amb necessitats especials, iniciativa que s’alinea amb el nostre propòsit de promoure un estil de vida basat en valors com el respecte, la igualtat, la tolerància o la inclusió”.

Per part seva, Pati Roura, directora de la Fundació Cruyff, va valorar que “la mobilitat és un factor essencial per a dur a terme amb excel·lència tots els projectes socials de la Fundació Cruyff per a impactar positivament en la nostra societat”. Per això va afirmar que “anar de la mà de Movento, una companyia compromesa amb la societat que creu i aposta pels mateixos valors que la nostra entitat, és una cosa que ens omple de satisfacció i, alhora, dona sentit a l’objectiu comú d’aquest acord”.