Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento renova com a patrocinador oficial del CE Sabadell FC fins a 2024
7 de juliol de 2023
El logo de Movento lluirà a la samarreta del CE Sabadell FC durant la propera temporada 2023/24.

El logo de Movento lluirà a la samarreta del CE Sabadell FC durant la propera temporada 2023/24. La divisió de mobilitat privada de Moventia ha renovat un any més el seu acord de patrocini amb el club de futbol local, donant així continuïtat a la relació que uneix a les dues entitats centenàries des del 2021.

La principal novetat de l’acord és que per primera vegada Movento inclourà la seva marca en les dues samarretes del primer equip, tant la local com la visitant. En concret, la imatge de Movento lluirà en la part posterior de l’elàstica, just sota el dorsal.

L’acte de renovació de l’acord ha estat presidit per Miquel Martí Pierre, CEO de Movento, i Pau Morilla-Giner, president del CE Sabadell FC, i ha comptat també amb la presència d’Ana Navés, vicepresidenta del club, Bruno Batlle, director general, Jordi Domènech, gerent de Movento Sarsa i David Martínez, director de Màrqueting de Movento, entre d’altres.

L’aliança amb el grup inclou, a més, un acord comercial amb Movento i cinc de les seves marques en el sector de l’automoció: Movento Auser, Movento Stern, Movento Sarsa, Movento Vallès d’Automoció i Movento Auto Selección. Part del nou acord també inclou una important presència de marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, acompanyat d’una sèrie d’activacions per als socis del CE Sabadell en els dies de partit.

Nova samarreta 2023/24

En paral·lel, el CE Sabadell FC ha presentat oficialment la samarreta de la nova temporada, que ha estat dissenyada pels socis amb motiu de la celebració dels 120 anys del club arlequinat. Durant la presentació s’ha revelat que les marques Movento i CERBA Internacional aniran integrades en els equipaments.