Skip to content

Comunicación > Actualidad

Transport General Authority visita les estacions d’autobusos de Moventis de Jeda i Jarul, a l’Aràbia Saudita
19 d’abril de 2024
La seva Excel·lència el Dr. Rumaih bin Mohammed Al-Rumaih, president intern de Transport General Authority, va visitar el passat 2 d’abril les terminals d’autobusos del servei de transport interurbà

La seva Excel·lència el Dr. Rumaih bin Mohammed Al-Rumaih, president intern de Transport General Authority, va visitar el passat 2 d’abril les terminals d’autobusos del servei de transport interurbà que opera la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, Moventis.

El dirigent, acompanyat per alguns membres de la seva comitiva, va acudir a les estacions de Jeda i Jarul, situades a la zona central de La Meca, per a conèixer l’operativa de transport de Moventis, encarregada de cobrir les necessitats de desplaçament a les ciutats més importants de la península d’Aràbia.

A bord d’un vehicle, el president intern de Transport General Authority va experimentar de primera mà el servei interurbà que connecta Jeda amb la principal ciutat de La Meca, sent aquesta una de les línies d’autobús més utilitzades pels pelegrins per a arribar a la ciutat sagrada. La vertical de mobilitat col·lectiva pertanyent a Moventia, és la companyia adjudicatària en consorci amb l’operador de bus saudita, Al Qaid, de gestionar el servei d’autobús interurbà a la zona nord-oest de la península, connectant des de Jeda principals ciutats com: La Meca, Riad o Medina.

La visita del dirigent va suposar una gran oportunitat per a estrènyer, encara més, els llaços entre Moventis i l’entitat de transport en el territori. Així mateix, la trobada va resultar ser enriquidora per a definir un full de ruta comú que promogui, cada vegada més, la seguretat i la qualitat en el servei prestat a les ciutats saudites.