Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis participa a FITUR 2024, la fira líder internacional del sector del turisme
18 de gener de 2024
Tenir presència en les principals fires a nivell nacional i internacional va ser una de les accions que va dur a terme la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, Moventis.

Tenir presència en les principals fires a nivell nacional i internacional va ser una de les accions que va dur a terme la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, Moventis. En aquest sentit, amb el propòsit de potenciar la seva divisió de mobilitat discrecional, Moventis va participar a FITUR 2024, la fira líder internacional del sector del turisme.

Des del 24 fins al 28 de gener, la vertical de mobilitat discrecional de la divisió col·lectiva de la multinacional de transport va tenir presència en el congrés de turisme. La companyia experta en transport de viatgers va disposar d’un estand corporatiu, amb número A429, en el qual els seus professionals van presentar les accions que duu a terme l’empresa en línia amb el sector turístic.

A part de comptar amb prestigiosos experts en matèria de mobilitat, Moventis va presentar una de les seves últimes incorporacions: DriveSim, el simulador de conducció flexible i configurable que serveix com a eina de reforç i millora de la conducció per als seus treballadors amb l’objectiu d’oferir un servei sense sinistralitat i amb una conducció més eficient, sostenible i segura per a una major satisfacció de les seves persones usuàries.

En definitiva, Moventis va aprofitar la seva presència en l’espai per a exposar els avanços duts a terme en l’últim any i per a teixir connexions amb potents perfils del sector turístic.

2024 va ser el primer any en què Moventis va participar en la imprescindible cita turística. Per a l’empresa, va ser un honor tenir presència en aquesta, fet que li va atorgar una major visibilitat i la va consolidar com un actor indispensable en el terreny turístic.