Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis renova per quart any consecutiu com a partner principal de transport del TRAM Barcelona Open
15 de febrer de 2024
La divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia actualitza el seu compromís amb el primer torneig espanyol internacional de tenis en cadira de rodes, organitzat per la Fundació Johan Cruyff.

Moventis, divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, ha signat aquest dimecres la renovació com a patrocinador principal del torneig de tenis en cadira de rodes TRAM Barcelona Open.

La renovació del contracte ha tingut lloc a les oficines que la Fundació Johan Cruyff, entitat organitzadora de la iniciativa esportiva, té a Sant Joan Despí. La signatura ha comptat amb la presència institucional de la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; del director del TRAM Barcelona Open, Jose Coronado, i de la vicepresidenta corporativa, comunicació interna i institucional de Moventia, Sílvia Martí.

Amb la posada en marxa de l’acord, Moventis repetirà com a patrocinador principal del torneig i realitzarà la seva aportació social exercint de partner principal de transport per quart any consecutiu. L’empresa de mobilitat operarà els trasllats que els participants necessitin realitzar durant els dies que duri el torneig, des de la seva arribada a Barcelona fins al final de la seva estada, amb la seva flota d’autobusos totalment adaptats.

La directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura, ha valorat positivament la renovació de l’aliança: “Per a la Fundació Cruyff és una gran noticia poder comptar, una vegada més, amb el suport de Moventis com a patrocinador principal del torneig. La mobilitat i el transport són elements essencials i, en aquest sentit, Moventis satisfà totes les necessitats que un torneig com aquest requereix. ”

Per la seva part, Jose Coronado, director del TRAM Barcelona Open,també ha destacat durant la signatura de l’acord: “Per al TRAM Barcelona Open és imprescindible consolidar Moventis com a patrocinador principal. Són ja quatre anys rebent un servei de qualitat que garanteix un transport accessible dels participants, i això ens ajuda amb tot el servei logístic durant la setmana del torneig.”

En paraules de la vicepresidenta corporativa de Moventia, Sílvia Martí, “Per a Moventia és un orgull formar part del TRAM Barcelona Open un any més. Participar en aquest esdeveniment esportiu, que té com a objectiu donar a conèixer el tenis en cadira de rodes i fomentar la igualtat d’oportunitats i la inclusió social, reflecteix el compromís que lidera la companyia amb el progrés de la societat, part inherent del nostre ADN”.

Després d’aconseguir la màxima categoria ITF1 l’any passat, el torneig TRAM Barcelona Open tornarà a celebrar-se com a primer campionat d’aquesta categoria a Espanya del 22 al 26 de maig al Reial Club de Polo de Barcelona. L’esdeveniment inclourà als millors tenistes del món en les tres categories: masculina, femenina i quad. Durant la setena edició, està prevista la participació de 70 jugadors i jugadores de més de 20 nacionalitats.

Moventia i el torneig mantenen una estreta relació des del 2021, quan el grup va iniciar el seu camí com a patrocinador y partner oficial de transport del TRAM Barcelona Open. La Fundació Cruyff va entrar a l’organització del torneig l’any passat 2023 i, des de llavors, la col·laboració entre ambdues entitats no ha parat de donar fruits. El passat mes d’agost Movento Auser, concessionari oficial de Renault i Dacia de Movento, divisió de mobilitat privada de l’empresa, va arribar a un nou acord de col·laboració solidària amb l’entitat. Des de llavors, la concessió contribueix a les tasques d’execució, coordinació, seguiment i difusió dels projectes d’esport adaptat de la fundació per a nens i joves amb diversitat funcional, així com amb els demés projectes de transformació social que la Fundació Cruyff porta a terme en tot el territori. En concret, la companyia experta en mobilitat ha cedit tres vehicles per a donar el màxim servei a les accions que realitza la fundació i que més s’adeqüen a les necessitats dels nens i nenes amb diversitat funcional.