Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis TCC renova el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere per a impulsar un turisme responsable.
21 de febrer de 2024
L’empresa de mobilitat col·lectiva de Moventia, Moventis TCC,ha renovat la certificació Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

L’empresa de mobilitat col·lectiva de Moventia, Moventis TCC, en la seva aposta per contribuir al desenvolupament del sector turístic des d’un enfocament més sostenible, ha renovat la certificació Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

Concretament, el projecte internacional recolzat per Biosphere aborda aspectes mediambientals, econòmics i socioculturals, a més de ser una prestigiosa metodologia en gestió i reconeixement de sostenibilitat.

En aquest sentit, la distinció impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona, i Turisme de Barcelona contribueix a promoure el compromís sostenible en el teixit empresarial a la ciutat i la província.

A més de Moventis TCC com a operador de transport turístic, al voltant de 1.000 empreses i serveis, que també adopten bones pràctiques empresarials, van ser reconegudes amb la distinció Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere en un acte de lliurament, el passat 16 de febrer, celebrat en l’espai Disseny Hub Barcelona.

La trobada oficial va comptar amb la presència de representants institucionals com: Jordi Valls, tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme; Mateu Hernández, director general del Consorci de Turisme de Barcelona, i Salvador Vendrell, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Moventis, a través de les seves diverses prestacions integrals en mobilitat turística, connecta els seus esforços com a operador integrant i impulsant una gestió responsable i sostenible en el transport de passatgers per carretera. D’aquesta manera, la distinció obtinguda per Moventis TCC també destaca per la seva contribució en l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Mitjançant la renovació d’aquesta certificació, a la qual Moventis TCC es va adherir el 2021, la divisió de negoci de Moventia consolida el seu ferm compromís per integrar estàndards internacionals de sostenibilitat, a més d’impulsar la protecció del medi ambient en el desenvolupament de la seva activitat, en el marc del sector turístic de Barcelona i els seus voltants.