Skip to content

Comunicación > Actualidad

Renovació del servei de transport urbà comarcal a Pamplona
7 de novembre de 2023
TCC Pamplona obté la millor puntuació al concurs per prestar el servei de transport urbà comarcal (TUC) a Pamplona.

Pamplona, ​​3 de novembre 2023.- TCC Pamplona, ​​empresa pertanyent a Moventis, vol traslladar la seva satisfacció per haver obtingut la millor puntuació en el concurs per prestar el servei de transport urbà comarcal (TUC) a Pamplona durant els propers deu anys. Aquesta notícia confirma la renovació de la confiança dipositada per la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona a TCC Pamplona i Moventis per continuar brindant un servei essencial al territori.

Ramón Palau, gerent de TCC Pamplona: “Estem molt agraïts per la confiança renovada que la Mancomunidad de la Comarca de Pamplona ha dipositat a TCC Pamplona i Moventis, tenim el ferm compromís de seguir treballant dia a dia per brindar als veïns i veïnes del territori un transport de qualitat, segur i sostenible amb el medi ambient. També vull agrair la feina de tots els professionals involucrats en aquest projecte, sense el seu esforç no hauríem estat capaços d’obtenir la millor puntuació que ens ha permès renovar aquesta concessió”.

A més, com a part d’aquest acord, TCC Pamplona subrogarà els aproximadament 520 empleats que actualment treballen al servei de transport urbà comarcal. Això garanteix la continuïtat de la força laboral i demostra el compromís de l’empresa amb l’estabilitat i el benestar dels treballadors.

TCC Pamplona, ​​en col·laboració amb Moventis, continuarà enfocant-se en la innovació, la sostenibilitat i la millora constant per proporcionar un servei de transport públic de qualitat que satisfaci les necessitats de la comunitat durant, almenys, la propera dècada.