Moventia, des que va ser fundada en 1923, manté el seu alt nivell de compromís amb les persones que treballen o col·laboren en el grup, amb la societat, amb el medi ambient i amb la qualitat del seu servei als seus clients i usuaris. Al llarg d'aquests gairebé 100 anys, diferents projectes de Moventia avalen aquesta responsabilitat.

El Pla Estratègic de Responsabilitat Social Corporativa de Moventia és l'expressió voluntària de l'empresa en la seva contribució a una societat millor i un medi ambient protegit. Suposa el seu compromís de continuar treballant per a millorar, anar més enllà del compliment de les obligacions legals i continuar invertint en el capital humà, en l'entorn i en les relacions amb els grups d'interès.

Pots descarregar aquí el document de la Memòria de Moventia de 2017, de 2019 i de 2020

 

 

La "Comissió de Responsabilitat Social de la Generalitat" ens fa una especial menció aquí.

 

Aquest 2022, Moventia, d'acord amb els seus objectius de responsabilitat social corporativa, ha regalat a tots els seus empleats un Brut Nature de la cooperativa L'Olivera, amb la voluntat de seguir contribuint en projectes d'inserció social de persones de col·lectius vulnerables. Ho ha fet a través de Vinne Fundació, organització sense ànim de lucre que té com a objectiu donar visibilitat i suport a les entitats socials per a què siguin més autònomes, tinguin més impacte social i arribin a més persones.