Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia, una companyia compromesa amb la responsabilitat social corporativa
21 de desembre de 2023
El compromís amb el progrés de la societat forma part dels valors i de l’ADN de Moventia des dels seus inicis.

L’empresa destina cada any el 3,2% dels seus beneficis a diverses accions de caràcter social, arribant a participar en més de 50 projectes solidaris, de recerca i culturals. . A més, treballa a diari per impulsar iniciatives i solucions que millorin la mobilitat de tots els sectors socials presents als territoris en els que opera.

Amb l’objectiu de transparència, que també porta per bandera, el grup elabora de manera anual, des de fa 5 anys, Memòries de Responsabilitat Social Corporativa. Els documents compilen els principals indicadors que reafirmen el seu lideratge com a companyia en el sector de la mobilitat sostenible.

D’aquesta manera, els informes acrediten els esforços que duen a terme tots els integrants de Moventia per donar continuïtat a un projecte, més enllà del creixement empresarial. Les memòries alberguen els compromisos de futur en creació de valor social i el compliment amb els criteris de gestió per al desenvolupament sostenible, marcats en els criteris ESG (Environmental Social Governance).

Memòries RSC, a l’abast de tots

Amb la finalitat de reflectir les accions dutes a terme al llarg dels anys per a exercir un impacte positiu en tots els seus grups d’interès: empleats, clients, socis, reguladors, comunitats i, en general, al conjunt de la societat, Moventia brinda l’oportunitat de consultar les seves memòries anuals en la seva pàgina web. D’aquesta manera, els que desitgin comprovar el caràcter altruista i social que lidera la companyia, poden consultar totes les accions dutes a terme a través d’aquest enllaç.