Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sílvia Martí participa en les jornades de la UAB per a impulsar l’empoderament femení en el camp de l’enginyeria
18 de març de 2024
Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia, ha participat aquest divendres en unes jornades sobre empoderament femení, celebrades a l’Escola d’Enginyeria de la UAB.

Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia, ha participat aquest divendres en unes jornades sobre empoderament femení, celebrades a l’Escola d’Enginyeria de la UAB.

Sota el títol ‘Dones i Enginyeria: construint el futur’, aquest esdeveniment forma part d’un programa dedicat a orientar professionalment i empoderar a les estudiants dels graus impartits per l’escola.

Una taula rodona, titulada ‘El futur de l’enginyeria’, ha estat un dels punts destacats de les jornades, en la qual Sílvia Martí ha pogut compartir la seva experiència i visió com a dona directiva en una multinacional líder com Moventia. Acompanyada per Mar Porras, Màrqueting Manager de Ricoh, Meritxell Bautista, presidenta executiva de MANIX Capital i fundadora de Fibracat, i Vanessa Abad, directora de l’Àrea de Tractament al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, Sílvia Martí ha emfatitzat la importància estratègica de la mobilitat en la societat contemporània.

“Hem d’entendre la mobilitat com un element essencial pel funcionament de la societat actual, ja que afecta l’economia, la connectivitat, la qualitat de vida i la sostenibilitat”, ha explicat durant l’esdeveniment. També ha destacat la necessitat d’una planificació adequada i una inversió en infraestructura de transport i opcions de mobilitat sostenible per a abordar els desafiaments i aprofitar els beneficis que ofereix la mobilitat en el món actual.

Sílvia també ha abordat els requisits per a treballar en una empresa global com Moventia, assenyalant que les tendències del mercat laboral en el sector de la mobilitat “estan en constant evolució a causa del ràpid avanç de la tecnologia i la creixent consciència sobre la sostenibilitat. Alguns dels skills més demandats avui per a incorporar nous talents a la nostra plantilla són la visió estratègica, un alt perfil tecnològic i el compromís amb la sostenibilitat mediambiental i social”, ha explicat a les estudiants presents en les jornades.

La participació de Sílvia i de la resta de les dones empresàries i líders en aquestes jornades no sols ha inspirat a les estudiants d’enginyeria de la UAB, sinó que també ha destacat la importància de fomentar la presència femenina en altres àrees professionals, contribuint així a la construcció d’un futur més igualitari i sostenible.