Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sant Cugat Empresarial ret homenatge a Moventia en la Nit del Soci
29 de setembre de 2023
L’entitat ha reconegut la trajectòria empresarial de la multinacional especialitzada en el sector de la mobilitat.

Sant Cugat Empresarial (SCE), associació multisectorial que representa a la micro, petita, mitjana i gran empresa amb interessos i vinculacions comercials o empresarials a Sant Cugat, va celebrar el passat 28 d’octubre la seva consagrada Nit del Soci.

La vetllada, que va tenir lloc a la Casa Fuster Masia Sant Cugat, es va dur a terme amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria d’empreses associades que hagin realitzat accions rellevants a la ciutat, amb impacte en el territori, en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat social, entre les quals es va destacar a Moventia.

Després de la benvinguda a càrrec del President de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, i la intervenció del director dels centres d’empreses de la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona, José Manuel García, es van presentar les quatre empreses seleccionades de l’edició: Cugat Natura (FIATC Residències), VIA Empresa, Boehringer Ingelheim i Roche Diagnostics.

Una vegada finalitzada la presentació, Sant Cugat Empresarial va donar pas a la Menció Especial de la nit, atorgada a Moventia. L’associació va reconèixer la trajectòria empresarial de la companyia i va celebrar el seu centenari. Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa comunicació interna i institucional de Moventia, va pujar a l’escenari per a agrair el reconeixement. En paraules de la directiva del grup: “Ens sentim molt feliços i agraïts d’aquest especial reconeixement de SCE. Celebrar cent anys d’història és un assoliment que hem aconseguit gràcies també al suport de la comunitat empresarial de Sant Cugat, municipi que ha estat des de fa 15 anys la nostra seu corporativa i el cor del nostre grup. En nom de tota la família Moventia volem donar-vos les gràcies per ser part de la nostra història i per compartir aquest moment tan especial amb nosaltres”.