Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis s’estrena a la fira internacional de mobilitat sostenible MOVE Londres 2023
11 de juliol de 2023
Acudir a la trobada, referent en l’àmbit de la mobilitat eficient, s’alinea al compromís de l’empresa.

Júlia Farré, directora de desenvolupament de negoci de Moventia, ha representat a la nostra empresa en l’edició de 2023 del MOVE: Mobilitat Re-Imaginada! de Londres, esdeveniment centrat en la mobilitat, l’automoció i l’emprenedoria.

La celebració de la fira va agrupar un gran nombre d’organitzacions i personalitats competents en diversos sectors, i va tenir lloc en els espais de congressos Excel de la capital anglesa els dies 21 i 22 de juny.

La nostra experta es va desplaçar a la ciutat londinenca per formar part d’un important fòrum internacional, en representació de la nostra companyia. La seva assistència va ajudar a ampliar els nostres coneixements aplicats al nostre sector i a intercanviar idees entre professionals sobre els nous reptes als quals s’enfronta la mobilitat sostenible, objectiu alineat al nostre propòsit de promoure una sostenibilitat aplicada al transport.

Per a la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia va ser una gran oportunitat ser presents en la fira de referència internacional i conèixer de primera mà els desafiaments en matèria de sostenibilitat aplicada a la mobilitat.

A Moventis treballem de manera proactiva amb el compromís de reduir la petjada de carboni en el desenvolupament del nostre servei i a adaptar-nos a les noves formes de futur del transport col·lectiu d’usuaris.