Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis s’adhereix a la plataforma Women in Transport
11 de març de 2020

Moventis, la unitat de negoci dedicada a la mobilitat col·lectiva de passatgers del grup Moventia fidel al seu compromís amb les persones i la societat, s’ha adherit a la plataforma Women in Transport- EU Platform for Change, iniciativa que té com a objectiu fomentar la…

Moventis, la unitat de negoci dedicada a la mobilitat col·lectiva de passatgers del grup Moventia fidel al seu compromís amb les persones i la societat, s’ha adherit a la plataforma Women in Transport- EU Platform for Change, iniciativa que té com a objectiu fomentar la igualtat i la paritat entre homes i dones dins del sector del transport.

Amb la signatura d’aquest manifest, impulsat per la Comissió Europea, Moventis es compromet a fomentar el treball femení, així com a compartir, amb la resta d’empreses de transport adherides, bones pràctiques i idees enfocades en aquesta direcció. En aquest sentit, i tal com ha explicat Joan Giménez, director general de Moventis, “l’objectiu que s’ha marcat la companyia és que d’entre tots els nous treballadors que s’incorporin un 30% siguin dones”.

La signatura d’aquest manifest té lloc dins la política de Responsabilitat Social Corporativa de la companyia centrada en el compromís amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat del servei.

Paral·lelament, es continua treballant per seguir implantant un Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones en l’àmbit laboral dins de totes les empreses del grup Moventia.