Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia se suma un any més a la iniciativa solidària Magic Line
18 de març de 2024
Moventia es va sumar el passat 17 de març a la Magic Line, la mobilització que cada any organitza Sant Joan de Déu

En línia amb el seu esperit solidari, Moventia es va sumar el passat 17 de març a la Magic Line, la mobilització que cada any organitza Sant Joan de Déu per a reivindicar un mon més just i solidari.

Com ja és habitual, l’empresa va participar en les edicions de Mallorca i Barcelona mitjançant dos equips que, en total van recaptar 2.500 euros dels 339806 euros totals recollits durant la iniciativa solidària. La recaptació, que fomenta la solidaritat i el compromís entre corporacions, es destinarà a ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat.

A més de la col·laboració econòmica, Moventia va participar també en la iniciativa de l’hospital matern infantil barceloní mitjançant el servei d’un mini-bus llançadora des de l’estació de Peu de Funicular i Vallvidriera Superior, fins al punt de sortida d’alguna de les caminades solidàries que van tenir lloc en el marc de l’esdeveniment. Un any més, Moventia va mostrar el seu agraïment a la organització i va reafirmar el seu interès per seguir contribuint a la causa en les següents edicions.