Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia rep la visita d’Ester Capella, Josep Maria Vallès i dels alumnes de la Euncet Business School
21 de setembre de 2023
Durant els mesos de juliol i agost a Moventia hem rebut destacades visites a nivell institucional i acadèmic.

El 31 de juliol, Josep Maria Vallès, el nou alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès en representació de la formació Junts, va venir a la nostra seu situada en el municipi amb l’objectiu d’estrènyer llaços i continuar millorant el transport públic de la ciutat.

El primer edil del consistori cugatenc va assenyalar que “és important tenir empreses com Moventia que des de Sant Cugat es projectin al món i ofereixin suport a tot el sector empresarial a través de projectes conjunts i col·laboració mútua”.

Una setmana després, Ester Capella, que va substituir el mes de juny passat a Juli Fernàndez com a consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, també va visitar les nostres instal·lacions i es va reunir amb els nostres directius per a traçar noves línies de treball de cara als pròxims anys.

D’altra banda, al final de juliol, la nostra seu corporativa es va convertir en una gran aula en la qual els estudiants del Màster Online en Innovació i Emprenedoria en l’Empresa Familiar de Euncet Business School, impartit juntament amb CEDEM, van visitar l’edifici en el marc d’una activitat inclosa dins de la Setmana Acadèmica 2023.

La nostra vicepresidenta corporativa, Sílvia Martí, va rebre a l’alumnat en les instal·lacions de l’edifici corporatiu i va exposar als 42 estudiants la trajectòria del Grup Moventia i l’objectiu i filosofia del protocol familiar de successió generacional.

Durant el seu parlament, Martí va destacar com a repte, des del punt de vista del protocol familiar de governança de les empreses, la necessitat de la voluntat de continuïtat, diàleg i enteniment dins i entre les diferents generacions, així com la importància de la professionalització dels membres dins de l’organització.

L’activitat acadèmica es va donar com a resultat del compromís entre Euncet Business School i Moventia, que forma part de la Xarxa Euncet, l’objectiu de la qual és acostar a les empreses el talent universitari, així com mostrar les realitats empresarials als estudiants a través de casos vivencials i professionals en actiu.