Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia rep el premi a la internacionalització en els XVI Premis i Medalles d’Honor de Foment del Treball
2 de novembre de 2023
Moventia ha estat guardonada amb el prestigiós premi Carles Ferrer Salat a la Internacionalització a la XVI edició dels Premis i Medalles d’Honor de Foment del Treball.

L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat 30 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya, va reunir a destacats empresaris i líders institucionals.

El guardó va ser atorgat a Moventia en reconeixement al seu destacat desenvolupament internacional en els últims anys, amb un enfocament especial en mercats clau com l’Aràbia Saudita i França. Aquests assoliments han contribuït significativament a l’expansió de l’empresa més enllà de les fronteres de Catalunya i Espanya.

La cerimònia de lliurament de premis va comptar amb la presència de destacats líders institucionals, entre els quals es trobaven el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Pere Aragonès i Garcia; el ministre d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya en funcions, Excm. Sr. Héctor Gómez; Il·lm. Sr. Jaume Collboni, alcalde de Barcelona o el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre.

El premi va ser recollit per Miquel Martí, president de Moventia, qui va estar acompanyat per la resta dels membres del Consell d’Administració. Aquest guardó adquireix, a més, un significat especial ja que coincideix amb el centenari de Moventia, marcant una fita destacada en la trajectòria de la companyia, i reflecteix el compromís continu del grup amb l’excel·lència empresarial i la seva contribució a l’economia catalana.

A més del premi a Moventia, Foment ha lliurat al president de FIATC Segurs, Joan Castells Trius, la Medalla d’Honor a l’Empresari de l’Any en reconeixement a la seva gestió al capdavant d’aquesta entitat, i ha concedit la Medalla a la Trajectòria Empresarial a Juan Echevarría Puig. La resta de les companyies guardonades han estat Randstad (Igualtat), ESBO Logistics (Innovació), Coca-Cola i l’ONG k9 Creixell (Responsabilitat Social), Vallformosa (Pime de l’any) i Transports Generals d’Olesa (Desenvolupament Sostenible).