Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia promou la preservació de la cultura i reafirma el seu compromís con el Palau de la Música Catalana
28 d’abril de 2023

Dimarts passat, 25 d’abril, Moventia va renovar l’acord de col·laboració amb la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana. L’acte que va oficialitzar la signatura va comptar amb l’assistència de Silvia Martí, vicepresidenta corporativa, comunicació interna i institucional de Moventia i Joaquim Uriach…

Dimarts passat, 25 d’abril, Moventia va renovar l’acord de col·laboració amb la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana.

L’acte que va oficialitzar la signatura va comptar amb l’assistència de Silvia Martí, vicepresidenta corporativa, comunicació interna i institucional de Moventia i Joaquim Uriach Torelló, president del Fundació Orfeó Català.

Des de fa anys, Moventia, nomenada Mecenes Protector del Palau de la Música Catalana, reafirma el seu compromís per projectar i donar suport a la cultura com a element transformador de la societat mitjançant l’acord de col·laboració.

Davant el propòsit cultural de la companyia, el conveni contribueix a donar suport a les accions culturals i artístiques que es duen a terme a l’edifici insígnia de la música catalana, seu de la Fundació Orfeó Català.

En paraules de Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa, comunicació interna i institucional de Moventia, “des de Moventia continuem donant suport a entitats enfocades a projectar els valors de la cultura catalana i totes aquelles activitats culturals per a la societat. A partir de la renovació de l’acord de col·laboració reforcem la nostra labor voluntària per acostar el patrimoni cultural, emmarcat en el Pla Estratègic Pla Estratègic de Responsabilitat Social Corporativa de la companyia”.

Per part seva, Joaquim Uriach Torelló, president de la Fundació Orfeó Català, ha volgut agrair la col·laboració que rep per part de Moventia, “des de l’any 2018, l’empresa familiar Moventia, que celebra enguany el seu centenari, és un perfecte exponent d’empreses compromeses amb la cultura arran dels seus valors i el seu esperit familiar”. També ha afegit que “la nostra fundació és una entitat de cultura privada que pot desenvolupar la seva activitat per mitjà de col·laboradors com Moventia que ajuden a continuar desenvolupant música i patrimoni arquitectònic a un terreny públic i que comparteixen els nostres valors comuns”.