Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia, compromesa a promoure igualtat i diversitat en l’àmbit laboral
15 de desembre de 2023
La companyia experta en mobilitat col·lectiva i privada ha renovat la certificació SGI 20.10 de Sistemes de Gestió d’Igualtat d’Oportunitats pel seu compromís social en l’entorn laboral.

Moventia, en la seva ferma aposta per una igualtat integrada en l’entorn empresarial, la companyia multinacional treballa proactivament per garantir la no discriminació i la igualtat d’oportunitats en les seves diverses divisions.

Entre les seves prioritats es troben vetllar pel benestar de la plantilla, a més d’impulsar i potenciar les seves habilitats. D’aquesta manera, el grup empresarial adopta metodologies orientades a promoure la igualtat i la diversitat mitjançant una postura intolerant a la discriminació en l’entorn laboral, fomentant així un ambient agradable en la companyia.

En aquest sentit, 15 empreses integrades en el grup empresarial: Moventis i Movento, continuen un any més abanderant la responsabilitat social aplicada en l’àmbit empresarial.más abanderando la responsabilidad social aplicada en el ámbito empresarial.

Per això, la companyia ha renovat la seva certificació internacional SGI 20.10 del Sistema de Gestió d’Igualtat d’Oportunitats, oficialitzat per l’auditoria del SGI Standards¸ integrada en l’especialitzat Grup SGP. L’any anterior, la companyia va aconseguir aquest reconeixement per la seva labor socialment responsable aplicada internament.

Així mateix, Moventia demostra el seu compromís amb la diversitat i inclusió laboral mitjançant diverses pràctiques aplicades en processos de contractació i promoció interna amb especial èmfasi en una equitat de gènere. Per a l’empresa experta en mobilitat és una prioritat combatre qualsevol manifestació derivada de discriminació en totes les seves divisions.

La companyia treballa proactivament per avaluar el benestar treballadors de la seva plantilla mantenint una evolució constant i adaptada als diversos processos que responen a termes d’igualtat d’oportunitats i inclusió social.

Com a actor multinacional del sector de transport col·lectiu i privat, Moventia abandera un llarg camí en els seus 100 anys d’història treballant de manera constant en una responsabilitat social corporativa aplicada no sols a la indústria de la mobilitat, si no també en l’àmbit social enfocant-se en la cura de la comunitat mitjançant un ferm compromís en la millora global contribuint també en accions solidàries.