Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia col·labora amb la Fundació oncològica infantil Enriqueta Villavecchia per apropar la màgia dels Reis Mags als més petits
11 de gener de 2024
L’empresa va contribuir en el trasllat de la comitiva reial en benefici de nens i joves malalts de càncer i d’altres enfermetats

Moventia ha col·laborat de nou aquest Nadal amb la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia en el trasllat del carter reial i els patges dels Reis Mags.

En el seu propòsit per contribuir amb la societat, l’empresa va executar el transport del carter i els patges reials a domicilis de nens i joves malalts de càncer i d’altres malalties greus que no van poder assistir en persona a les recepcions màgiques a causa del seu estat de salut.

La divisió de mobilitat privada de Moventia, Movento, va cedir vehicles de les seves concessions, convertint la companyia en partner oficial de transport durant el trasllat de la comitiva reial per l’àrea metropolitana de Barcelona. L’acció es va dur a terme gràcies a diversos voluntaris empleats de Moventia que van fer de “conductors Reials”.

Tant Moventia com la fundació s’han mostrat satisfetes davant el gran resultat que va tenir l’acció, a través de la qual es van poder omplir de màgia i il·lusió innombrables domicilis de nens i joves pacients de càncer.

A més, ha volgut agrair la bona voluntat dels empleats que van contribuir a l’execució dels trasllats reals de manera desinteressada i altruista i a tots aquells que van voler participar però que no van poder perquè ja s’havien ocupat els diferents torns.

Pots fer clic al següent enllaç per saber més sobre la Fundació Enriqueta Villavecchia.