Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia celebra 100 anys en companyia dels seus professionals
27 de setembre de 2023
Moventia, va celebrar el passat 16 de setembre el seu centenari en un espai únic: L’Auditori de Barcelona.

Gairebé 1.700 professionals que formem part del grup vàren acudir a l’esdeveniment de celebració de l’aniversari que va comptar amb grans i emotius moments.

El reconegut actor Pep Plaza va ser el mestre de cerimònies de l’acte, que va arrencar amb un emotiu discurs per part del president del la companyia, Miquel Martí. Durant el seu parlament, va agrair el compromís demostrat per part de totes les persones al llarg d’aquests cent anys d’història, i molt especialment als qui avui fan possible que Moventia sigui un referent en mobilitat.

La celebració del centenari va comptar també amb la destacada participació institucional del molt honorable senyor Pere Aragonès i Garcia, President de la Generalitat de Catalunya, qui va enaltir la feina de la companyia i dels seus treballadors durant tots aquests anys.

Un dels moments que més va captivar al públic va ser l’espectacular concert que va brindar l’Orquestra Simfònica del Vallès. Els músics van interpretar cançons de pel·lícula que van fer rememorar als assistents alguns dels grans clàssics del cinema. A més, el cos de música també va animar als treballadors de Moventia amb una divertida sessió de Coaching Orquestral i Sound Painting.

Per acabar, tots els assistents vàren gaudir d’un deliciós catering al qual van poder compartir impressions i passar una estona agradable en la millor companyia.

Va ser una jornada plena d’emocions en la qual tots els professionals de Moventia, Moventis i Movento varen rememorar el passat i es van carregar d’energia per mirar al futur amb més ganes i il·lusió.

Mira el vídeo, aquí.