Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia al Tomorrow Mobility
14 d’octubre de 2022

Moventia estarà present a una de les cites més importants del sector de la mobilitat: el Tomorrow Mobility Congress (TMWC). Serà el primer cop que l’empresa catalana participarà en un saló de caràcter internacional. Del 15 al 17 de novembre, Moventia formarà part de l’esdeveniment celebrat…

Moventia estarà present a una de les cites més importants del sector de la mobilitat: el Tomorrow Mobility Congress (TMWC). Serà el primer cop que l’empresa catalana participarà en un saló de caràcter internacional.

Del 15 al 17 de novembre, Moventia formarà part de l’esdeveniment celebrat a Barcelona i organitzat conjuntament per Fira de Barcelona i EIT Urban Mobility. Ho farà mitjançant la participació a dues xerrades amb la presència d’en Jordi Castells, Director d’Operacions de Moventia , i la Júlia Gilavert, Gerenta unitat de negoci Moventis, amb altres actors del sector i amb un estand de 120 metres quadrats ubicat a l’espai central d’exposició del congrés.

La participació de Moventia a l’esdeveniment internacional és una oportunitat de mostrar al món les seves possibilitats multimodals. Dins de l’estand de Moventia, els experts de les diferents àrees de transport explicaran la varietat de serveis que ofereix la companyia així com la seva aposta per la innovació i el medi ambient. 

Durant el congrés, que se celebrarà juntament amb l’Smart City Expo World Congress -principal cimera internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, s’abordaran alguns dels grans reptes en matèria de mobilitat en un context d’inflació i d’urgència climàtica.