Skip to content

Comunicación > Actualidad

Miquel Martí, president de Moventia, rep el reconeixement a la Trajectòria Personal i Empresarial, en els Premis Cambra Sabadell 2023.
30 de novembre de 2023
El president del grup va ser guardonat per la seva labor al capdavant de la companyia i el seu ferm compromís pel territori

Miquel Martí, president del grup Moventia, ha estat guardonat en els Premis Cambra Sabadell 2023, amb el reconeixement a la Trajectòria Personal i Empresarial, per la seva labor al capdavant de l’empresa familiar especialitzada en mobilitat.

Aquest reconeixement al president de la corporació posa en valor la seva trajectòria personal i el desenvolupament professional de l’empresa sota el ferm compromís per Sabadell a la comarca del Vallès, lloc on va néixer la companyia.

La 41a edició dels Premis Cambra Sabadell 2023, promoguda per l’entitat que representa els interessos generals del comerç i la indústria a Sabadell, es va dur a terme en el centre firal i de conferències, Fira Sabadell, dimecres passat, 29 de novembre.

La cerimònia de lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que va protagonitzar un discurs, i amb l’assistència de personalitats del sector polític, econòmic, social i institucional del territori.

Un any més, la Cambra de Comerç de Sabadell va organitzar el lliurament d’aquests premis tan rellevants per posar de manifest el paper clau de diverses entitats i professionals que han contribuït al desenvolupament de l’activitat econòmica del territori.

Mitjançant aquest reconeixement atorgat a Miquel Martí, al capdavant de la companyia familiar centenària, l’organització de la Cambra va reconèixer la capacitat de treball, perseverança i transformació dipositada a Sabadell.

El compromís de Moventia va més enllà del desenvolupament de negoci en el territori vallesà. La companyia, al llarg dels anys, subratlla especialment la importància al valor social, sempre des d’un impacte positiu i des d’un propòsit cap a la mobilitat eficient en els municipis on desenvolupa la seva activitat.

D’aquesta manera, l’obtenció d’aquest reconeixement suposa per a Moventia continuar impulsant els eixos estratègics de la companyia en l’àmbit del sector de la mobilitat privada i col·lectiva, davant els nous reptes presents i futurs, responent a les necessitats dels ciutadans.

Així mateix, gràcies a la trobada anual que va organitzar la corporació, empresaris i representants de grans companyies que desenvolupen la seva activitat en el territori van poder reunir-se en un espai professional i emotiu amb un objectiu clar: impulsar el creixement i la transformació de l’economia.

Des de la companyia, es va agrair la gran labor que desenvolupa la Cambra de Comerç de Sabadell en el teixit empresarial. A més, l’entitat suposa un paper clau per a la globalització de l’economia local. Així mateix, es va donar la més sincera enhorabona a les altres companyies guardonades en els Premis Cambra Sabadell 2023 amb el reconeixement a la Trajectòria Empresarial.