Skip to content

Comunicación > Actualidad

L’alcalde de Cerdanyola del Vallès i vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat del AMB visita la seu de Moventia.
15 de novembre de 2023
Carlos Cordón va visitar les instal·lacions de l’empresa multinacional familiar de transport acompanyat per part de la junta directiva de la companyia.

Divendres passat, 10 de novembre, Moventia va rebre la visita de Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola del Vallès i vicepresident de l’àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El representant institucional va anar a la seu central de Moventia, situada a Sant Cugat del Vallès, acompanyat per part de la seva comitiva. Concretament, Conchi Martínez, regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès; Santiago Costa, coordinador general del consistori; Alexandra Moreno, cap del gabinet de la institució; Joan Maria Bigas, director de l’àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat del AMB i Ángel Vázquez, coordinador de l’entitat metropolitana van ser els representants locals i metropolitans que el van acompanyar.

L’alcalde i la seva comitiva, guiats per part de l’equip directiu de la multinacional familiar de transport, van realitzar un recorregut per la seu de Moventia. Després de conèixer els seus departaments i atendre les explicacions de cadascun dels serveis de l’empresa, es van reunir juntament amb la direcció del grup.

La visita va resultar enriquidora i va suposar una gran oportunitat, tant per a l’empresa com per a les institucions, que van definir un full de ruta amb l’objectiu de col·laborar conjuntament per a millorar les connexions de transport del municipi vallesà i de l’àrea metropolitana de Barcelona.