Skip to content

Comunicación > Actualidad

La 28a Nit de l’Empresa de la Cecot atorga el premi Empresa Centenària a Moventia
27 d’octubre de 2023
Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia va ser la directiva que va recollir el guardó.

La patronal catalana Cecot va celebrar aquest dijous, 26 d’octubre, la 28 edició de la Nit de l’Empresa, en la qual es va dur a terme el lliurament de Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial.

L’acte, que es va celebrar per primera vegada en el Teatre Auditori de Sant Cugat, va atorgar el premi Empresa Centenària a Moventia,, en reconeixement a l’esforç, la constància, la capacitat de superació i la contribució al desenvolupament econòmic i empresarial de Catalunya que ha dut a terme l’empresa al llarg dels seus 100 anys d’història. Altres companyies i entitats, com Sant Cugat Empresarial, també van ser guardonades durant la cerimònia en diverses categories.

Després dels parlaments de Xavier Panés, president de la Cecot, i de Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, que va presidir l’acte, Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia, va ser la directiva que va recollir el guardó en nom de l’empresa. L’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, el ministre de la Presidència en funcions, Félix Bolaños, i el president de la patronal catalana organitzadora de l’acte van ser els encarregats d’atorgar la placa commemorativa dirigida a Moventia.

Per a la companyia familiar multinacional especialitzada en el sector de la mobilitat va ser tot un honor ser reconeguda per la patronal com una de les empreses centenàries dignes d’aquests reconeixements.

Moventia també va ser present durant la vetllada com a entitat patrocinadora d’aquesta. . A part de donar suport a l’esdeveniment, la divisió de mobilitat privada de l’empresa, Movento, va tenir presència mitjançant l’exposició de tres vehicles: un Mercedes EQS 450+, un Volkswagen Touareg i un Audi Q3, representant a tres de les marques que comercialitza. A més, l’empresa va instal·lar una infraestructura de grans dimensions amb els noms dels concessionaris de la seva vertical de mobilitat personal i el logotip del centenari de Moventia.