Skip to content

Comunicación > Actualidad

Josep Maria Martí al Col·legi d’Enginyers de Camins de Catalunya
4 d’abril de 2023

El conseller delegat de Moventia i vicepresident executiu de Moventis, Josep Maria Martí, va participó en la Jornada del Bus Elèctric: Decisions de present, reptes de futur. L’acte, va tenir lloc al Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, entitat promotora, i va…

El conseller delegat de Moventia i vicepresident executiu de Moventis, Josep Maria Martí, va participó en la Jornada del Bus Elèctric: Decisions de present, reptes de futur.

L’acte, va tenir lloc al Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, entitat promotora, i va ser moderat pel president i el membre de la Comissió de Mobilitat, Transport i Logística del Col·legi, Oriol Juncadella i Guillem Alsina, respectivament.

La trobada sobre transició energètica en l’àrea del transport de viatgers va comptar amb la presència d’importants membres de companyies operadores de transport, com Manel Rivera Bennàssar, Bus Manager de UITP; Josep Maria Armengol, director de Tecnologia de Bus de TMB; Carles Fàbregas, director general de TUSGSAL-*DIREXIS i José Ariño, Secretari de la Societat de Tècnics d’Automoció, a més de Josep Maria Martí, en representació de Moventia.

Durant la trobada, els experts van tractar temes com “el bus elèctric en el món” i “el bus elèctric vist des de la indústria” i van debatre aspectes rellevants sobre la mobilitat sostenible del futur enfocada en el benestar de la societat.

Josep Maria Martí va ser un dels protagonistes de la taula de debat. Durant el seu parlament, va expressar que: “el compromís i la responsabilitat de Moventia per reduir les emissions contaminants per al medi ambient i acostar-nos així a una neutralitat en carboni, està reflectit en el nostre recorregut professional. En els últims quatre anys, hem aconseguit pal·liar l’emissió de CO₂, protegint l’entorn d’una crema de més de 400.000 litres de gasoil, mitjançant el nostre servei d’autobusos 100% elèctrics ”. A col·lació, el conseller delegat de Moventia i vicepresident executiu de Moventis va posar de manifest altres iniciatives en sostenibilitat que ha abanderat en els últims anys l’empresa.

Des de Moventia, apostem per una inversió en tecnologia de baix impacte ambiental, tant en el transport col·lectiu, com en el privat. Treballem per pal·liar els impactes negatius per al medi ambient, sent conscients de les conseqüències derivades de la mobilitat urbana i interurbana. És per això que, la participació en aquesta mena d’esdeveniments professionals ens ajuda a visibilitzar la nostra comesa i a aprendre d’altres professionals del sector.