Skip to content

Comunicación > Actualidad

Auser Terrassa inaugura unes noves instal·lacions a la ciutat
10 de març de 2020

Auser, el concessionari oficial de les marques Renault i Dacia del grup Movento, es trasllada el proper dia 2 de març a unes noves instal·lacions situades al carrer Cinca 44 de la ciutat vallesana. Amb aquest trasllat, grup Movento, disposarà a la ciutat de l’automòbil…

Auser, el concessionari oficial de les marques Renault i Dacia del grup Movento, es trasllada el proper dia 2 de març a unes noves instal·lacions situades al carrer Cinca 44 de la ciutat vallesana.

Amb aquest trasllat, grup Movento, disposarà a la ciutat de l’automòbil de 9 marques: Renault, Dacia, Mercedes, Smart, Seat, Audi, Volkswagen i Skoda, amb una oferta excepcional de cotxes nous, usats i tots els millors serveis de post venda. El nou Concessionari d’Auser a Terrassa, posa a l’abast dels clients un espai dotat de l’última tecnologia.

Les instal·lacions, que tenen un total de 5.776,27 m2, seran sostenible mediambientalment gràcies a la il·luminació automàtica amb sensors de presència amb tecnologia led.

Aquesta centralització de les instal·lacions ha anat acompanyada de la implantació d’una nova manera de treball que implica la sistematització i digitalització dels processos així com les últimes tecnologies per seguir oferint un servei de qualitat centrada en el client.

“Estem molt orgullosos i satisfets de presentar les noves instal·lacions i estem segurs que tindran una gran acollida entre els nostres clients, als qui continuarem, com fins ara, donant el millor servei.”, ha explicat Antoni Sánchez, gerent d’Auser.