Skip to content

Comunicación > Actualidad

Taxi Amic, guardonat per la seva labor en el transport de PMR
12 de gener de 2022

Taxi Amic, la companyia de taxis adaptats associada a TCC Transports Ciutat Comtal, pertanyent a Moventis, ha estat guardonada amb el “Premi al compromís amb el servei de transport de persones amb mobilitat reduïda”, en el marc de la primera edició dels Premis Catalunya organitzats…

Taxi Amic, la companyia de taxis adaptats associada a TCC Transports Ciutat Comtal, pertanyent a Moventis, ha estat guardonada amb el “Premi al compromís amb el servei de transport de persones amb mobilitat reduïda”, en el marc de la primera edició dels Premis Catalunya organitzats pel diari La Razón, el mes de desembre passat.

Aquests guardons, que premien la labor d’empreses i empresaris que han sabut donar resposta a les necessitats de la societat en un context difícil com l’actual, són un reconeixement a la trajectòria de més de 25 anys de Taxi Amic a facilitar els desplaçaments de totes aquelles persones que no poden accedir a vehicles estàndard en l’àrea de Barcelona, amb sistema de mobilitat adaptada que ha estat pioner en tota Europa.

En aquest sentit, aquesta companyia brinda els seus serveis de transport a persones amb mobilitat reduïda a través d’una flota integral de taxis adaptats i un servei individual, ja que aquest servei específic requereix d’un tracte personalitzat amb el seu usuari. Per això, els conductors de Taxi Amic no sols es dediquen al transport de persones, sinó que realitzen altres funcions com a assistència i ajuda a l’accés i descens del vehicle, acompanyament des de i fins a la vorera, l’anclatge de la cadira de rodes i col·locació del cinturó de seguretat.

Així mateix, Taxi Amic no sols proporciona els seus serveis de transport adaptat en l’àrea de Barcelona sinó que realitza també transfers a l’aeroport i al port de Barcelona i viatges per carretera fora de Barcelona, exclusivament per a persones amb mobilitat reduïda.

En paraules de Jordi Galbán, gerent de Taxi Amic: “Estem molt contents amb aquest reconeixement al nostre compromís amb la mobilitat que requereixen les persones que per alguna discapacitat no poden usar els serveis convencionals de transport públic. Des de Taxi Amic treballem diàriament per oferir-los la millor experiència de viatge, i en definitiva, aportar així el nostre granet de sorra per a construir una societat millor”.